• Accent Automatisering Cloud

Mijndesktop.online

Mijndesktop.online is een online werkplek en kan gezien worden als vervolgstap op Office 365. Het ondersteunt en koppelt e-mail, documenten en bedrijfsprocessen op overzichtelijke wijze. Door de intuïtieve interface creëert Mijndesktop.online meer structuur en eenvoud dan Office365 en verhoogt daarmee de productiviteit voor alle medewerkers.

Belangrijkste kenmerken:

  • Hogere productiviteit door het creëren van meer structuur en eenvoud
  • Eenvoudig beheer van documenten en e-mail
  • Ondersteunt bedrijfsprocessen door extra applicaties toe te voegen
  • Werkt altijd en overal op elk apparaat met een browser
  • Gebruiksvriendelijk

Het gebruik van Mijndesktop.online is net zo makkelijk als het klinkt: u hoeft slechts één keer in te loggen om toegang te krijgen tot uw agenda, mail, orders, klantgegevens, urenregistratie of documenten.

Doordat gegevens in de Cloud staan is uw werkplek via desktop, laptop, tablet of smartphone altijd bereikbaar. Ook offline blijven alle documenten beschikbaar. Bedrijfsinformatie kan met Mijndesktop.online daardoor met het grootste gemak gedeeld of gewijzigd worden.

Mijndesktop.online is volledig webbased, dus heeft u een voorkeur voor een bepaald besturingssysteem, uw Mijndesktop.online omgeving werkt gewoon!

Mijndesktop.online kan worden aangeboden vanuit de Accent Datacenters zodat u zeker weet dat al uw documenten in een Nederlands Datacenter staan of in combinatie met de Microsoft Office365 Cloud.

Bekijk onze andere private cloud oplossingen

WERKPLEK ONLINE

Met Accent Werkplek Online heeft u overal met een internetverbinding toegang tot uw werkplek. U logt in via de server en ziet direct uw desktop met vertrouwde programma’s, applicaties en documenten.

ONLINE BACK-UP

Back-up van uw data is een vanzelfsprekendheid. Met Accent Online Back-up maken wij continue een back-up van al uw data welke in ons Nederlandse datacentrum wordt opgeslagen.

MAIL ONLINE

Accent Mail online is het al bekende Exchange online met de mogelijkheid om met een e-mailcliënt zoals Outlook alle functionaliteiten als Mailen, Agenda’s, Notities, Contacten online en offline te gebruiken.

CLOUD HANDTEKENING

E-mail versturen via uw PC, Webmail of met uw smartphone of tablet, centraal wordt uw handtekening verzonden met de gegevens en lay-out die u wenst. Zo bewaakt u centraal uw huisstijl met de Accent Cloud Handtekening.

ACCENT OFFICE

De Accent Office component geeft u altijd het recht op het gebruik van de nieuwste versie van het Microsoft Office pakket. Niet alleen op uw Werkplek Online maar ook lokaal op uw laptop of PC.

DOCUMENT ONLINE

Accent Documenten Online (Sharepoint) is niet alleen een programma of een applicatie zoals bijvoorbeeld Word of Outlook. Het is een platform om informatie op te slaan, te organiseren, te delen en te bekijken.

MIJNBEHEER PORTAAL

Natuurlijk kunt u alle IT wijzigingen uitbesteden aan Accent. Echter kan het wenselijk zijn dat u bepaalde beheertaken zelf op een eenvoudige wijze kunt uitvoeren.

DATAKLUIS

Veel bestanden zendt u via e-mail, echter grotere bestanden worden vaak niet geaccepteerd en dus wordt in dit soort gevallen vaak gebruik gemaakt van filetransferdiensten als WeTransfer, Dropbox of YouSendlt.

ACCENT BEHEER

U wilt natuurlijk altijd de beschikking hebben over een up-to-date werkomgeving. Accent beheert de Cloud omgeving voor u. Uw online werkplek beschikt altijd over de laatste updates en beveiligingssoftware.

OPSLAG ONLINE

Door gebruik te maken van Accent Opslag online is het niet langer nodig om te investeren in de steeds maar groeiende behoefte aan opslagcapaciteit. Accent Opslag online kan eenvoudig en snel worden uitgebreid.

Accent altijd om je heen

0908-security

Met minimale moeite alvast een flinke stap in jouw informatiebeveiliging zetten? In dit blog delen we vijf tips met je!

Buro 360 website

Gerke Wispelwey van Buro360 vertelt samen met Wim Behage van Accent over het resultaat van hun samenwerking. Lees meer!

Foto Michelle social

Michelle Wong, Microsoft 365 Consultant bij Accent, mag zich als MVP’er voor ‘Business Applications’ 2020-2021 noemen. Lees meer!