Musical The Wiz

06-09-2021

Vrijdagavond 3 september was het zover: musical The Wiz, live in Sneek! En wij – als sponsor – mochten daar met een aantal collega’s bij zijn. We vroegen Sandra Korb en Zlata Gromic hoe zij de avond beleefden.

“Het klassieke feel good verhaal ‘The Wiz’ werd ten tonele gebracht door de leerlingen van de MUZT Musicalopleiding. Dit gebeurde in het prachtige theater van Cultuur Kwartier Sneek. En het was een waar feestje om erbij te zijn.

Het enthousiasme was enorm aanstekelijk en het optreden ronduit geweldig. Zo knap wat deze jonge talenten nu al weten neer te zetten qua acteerspel, zang én (tap)dans. Ook de aankleding van het podium en de kostuums waren tip top in orde. Een dikke pluim voor alle mensen die dit hebben gerealiseerd.

Enige tijd geleden kregen Albert en ik (Sandra) al een kijkje achter de schermen. Om dan nu te zien hoe het tot leven komt en hoe alles goed samenwerkt is super. Na afloop konden we foto’s en filmpjes maken en natuurlijk hard meezingen en klappen. De sterren kregen van de hele zaal een welverdiende, staande ovatie. Goed gedaan MUZT, wij zijn erg trots!”

Musical The Wiz

Meer nieuws

Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Servicedesk Medewerker en ICT Specialist Maikel de Valk
Gewoon Maikel
Directeur Eduard Vrieling
Terugkijken en vooruitblikken met Eduard Vrieling
veilige online werkomgeving
Geef hackers geen kans met deze tips
Gewoon Wendy
Gewoon Wendy
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn