Musical The Wiz

06-09-2021

Vrijdagavond 3 september was het zover: musical The Wiz, live in Sneek! En wij – als sponsor – mochten daar met een aantal collega’s bij zijn. We vroegen Sandra Korb en Zlata Gromic hoe zij de avond beleefden.

“Het klassieke feel good verhaal ‘The Wiz’ werd ten tonele gebracht door de leerlingen van de MUZT Musicalopleiding. Dit gebeurde in het prachtige theater van Cultuur Kwartier Sneek. En het was een waar feestje om erbij te zijn.

Het enthousiasme was enorm aanstekelijk en het optreden ronduit geweldig. Zo knap wat deze jonge talenten nu al weten neer te zetten qua acteerspel, zang én (tap)dans. Ook de aankleding van het podium en de kostuums waren tip top in orde. Een dikke pluim voor alle mensen die dit hebben gerealiseerd.

Enige tijd geleden kregen Albert en ik (Sandra) al een kijkje achter de schermen. Om dan nu te zien hoe het tot leven komt en hoe alles goed samenwerkt is super. Na afloop konden we foto’s en filmpjes maken en natuurlijk hard meezingen en klappen. De sterren kregen van de hele zaal een welverdiende, staande ovatie. Goed gedaan MUZT, wij zijn erg trots!”

Musical The Wiz

Meer nieuws

Gewoon Remand over cybersecurity
Gewoon Remand
Gewoon Josef
Accent collega en Service Manager Enne Buikema.
Gewoon Enne
Michelle Wong: onze collega én Microsoft Most Valuable Professional.
Gewoon Michelle
Jan Stuve, oprichter van Connecting Hands: zorginstelling en opdrachtgever Accent.
Connecting Hands
Advies gesprek?

Advies gesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn