• Accent Automatisering Werkplek
0414-veiligthuiswerken

Vorig jaar moesten we massaal vanuit huis moesten. Werkgevers en werknemers waren hier niet altijd even blij mee waren, maar cybercriminelen wel. De ene na de andere aanval werd gepleegd. Tips hoe je je thuiswerkplek efficiënt én veilig inricht!

Ontwerp zonder titel (43)

Het aanbod van Microsoft is ruim en de naamswijzigingen in 2020 maken het je niet gemakkelijker. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze.

0323-vmware-vacature

Ken jij VMWare door en door en weet je precies hoe je richting geeft aan een VMWare-omgeving? Werk je graag bij een trots, snelgroeiend en innovatief bedrijf dat hart heeft voor de maatschappij en haar collega’s? Dan is dit jouw baan!

“Jouw online werkplek 2.0, altijd om je heen”

WHITEPAPER MKB OF ZORG

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

1703 - Interview Marijn

Gewoon Marijn

Altijd en overal met elkaar communiceren is de afgelopen jaren een basisbehoefte geworden. We gingen in gesprek met ICT-Specialist Marijn Paques en vroegen naar zijn kijk op de wereld van ICT en telefonie.

0311-5G-KPN

Altijd en overal werken wordt een stuk makkelijker met de komst van 5G. De 5e generatie mobiel internet is namelijk niet alleen een stuk sneller, maar ook nog eens stabieler. Het snelste 5G-netwerk? Dat vind je bij KPN.

0104-Wim

Hoe zag het jaar 2020 eruit voor Accent? Wat waren hoogtepunten en waar liggen uitdagingen voor het nieuwe jaar? We stelden onze vragen aan directeur Wim Behage!

1207-overheid

Cybercriminaliteit bestrijd je samen. In dit artikel vertellen we je wat de Nederlandse overheid allemaal doet om jouw digitale veiligheid te verhogen.

1911 - cybberspecialist Remand

We gingen in gesprek met IT- en cyberspecialist Remand Knol en vroegen naar zijn kijk op de wereld van cybersecurity.

Ontwerp zonder titel

Voorkom dat je digitaal besmet raakt door cybercriminelen. Als IT-specialist helpen we je bij het beveiligen van je online omgeving.

0908-security

Met minimale moeite alvast een flinke stap in jouw informatiebeveiliging zetten? In dit blog delen we vijf tips met je!

Buro 360 website

Gerke Wispelwey van Buro360 vertelt samen met Wim Behage van Accent over het resultaat van hun samenwerking. Lees meer!

Foto Michelle social

Michelle Wong, Microsoft 365 Consultant bij Accent, mag zich als MVP’er voor ‘Business Applications’ 2020-2021 noemen. Lees meer!

0826-ciz-website

Henk Blindenbach van CIZ vertelt over hun organisatorische veranderingen, de bijbehorende ICT-vraagstukken en de samenwerking met ons!

0730-phishing

Securityspecialist Barracuda ging op onderzoek uit om te achterhalen welke methoden cybercriminelen hanteren. Lees meer!

network storage specialist - 360x240

Wij zijn op zoek naar een Netwerk / Storage specialist om ons fulltime te ondersteunen in Sneek. Lees meer en solliciteer direct!

0720-lisettewebsite

Breuker Telemarketing liet zich niet uit het veld slaan door de maatregelen rondom de Corona-crisis. Lisette vertelt over de slimme oplossingen.

accent-kpn-een-business-partner

Wij kunnen met trots zeggen dat Accent KPN ÉÉN Excellence Business Partner is! Over wat dat precies betekent vertelt Willem Visscher in dit artikel meer.

business-continuiteit-accent-coronavirus

Hoe zit het met de continuïteit van onze dienstverlening in tijden van onrust omtrent het Coronavirus? Graag informeren we u over de stappen welke binnen Accent worden genomen.

michelle-accent

Michelle Wong is een veelgevraagd spreker op grote events, over de gehele wereld, vanwege haar expertise op het gebied van Office 365.

michelle-accent

Microsoft stopt in 2021 met Skype for Business Online en Teams is de – nu al beschikbare – opvolger. Voor het aanmaken van een team heeft Michelle Wong een speciale flow voor bedacht!

accent-bestaat-25-jaar

Op 1 februari 2020 bestaat Accent Automatisering maar liefst 25 jaar. Een mooie mijlpaal die we hebben behaald dankzij onze specialisten én natuurlijk alle klanten.

accent-vacature-ict-specialist

Vacature VoIp specialist omgeving Friesland. Vanwege onze enorme groei zijn we op zoek naar een VoIP Engineer. Solliciteer direct!

accent-overname-bata-ict

Per 1 januari 2020 heeft Accent Automatisering de activiteiten van Bata ICT uit Leeuwarden overgenomen en daarmee ook een nieuwe collega in huis gehaald: Harry Hilgen. Wat dat betekent? Lees hier meer!

Accent-medewerker-1

Trots! Dit woord omschrijft toch wel het beste hoe Accent Automatisering 2019 afsluit. “We hebben een heel goed jaar gedraaid met mooie projecten, fijne klanten en niet onbelangrijk: samen met onze topmedewerkers.

Team kanker.nl 2019_500_2

Het afgelopen jaar heeft Accent Automatisering een bijdrage geleverd aan de strijd tegen kanker en mede dankzij deze bijdrage is een bedrag bij elkaar gebracht van €11.885.000! Bent u benieuwd wat er allemaal met dat geld gedaan wordt?

accent-santa-run-2019

21 december vindt alweer de 7e editie van de Santa Run in Leeuwarden plaats. Inmiddels is het ook voor Accent traditie geworden dat medewerkers zich – in kerstmannen tenue – sportief inzetten voor het goede doel.

accent-levert-ook-hardware

Bij uitrol van nieuwe projecten leveren wij (indien nodig) alle hardware zelf. Het grote voordeel daarvan is dat de hardware altijd past bij de ICT-diensten, zodat we zeker weten dat alle processen effectief en efficiënt (blijven) werken.

best-gelezen-cases-accent

December is de maand van vele lijstjes, maar wij beginnen nu alvast. We zetten de vijf best gelezen cases op een rij. Om deze zo goed mogelijk samen te stellen, vroegen wij onze klanten onder andere waar ze tegenaan liepen.

michelle-accent

U heeft een prachtig softwarepakket met tal van opties, maar hoe u deze ten volle benut is een raadsel. En ieder jaar betaalt u daar wél voor. Zonde. Uw medewerkers hebben toegang tot al die applicaties.

personeelsuitje-accent

Op 14 september had Accent haar personeelsuitje. We voeren met acht valkjes op het Snekermeer. Prachtig weer, maar er mocht iets meer wind staan… Desondanks was het een zeer geslaagd én gezellig uitje!

accent-vacature-ict-specialist

Accent Automatisering levert Cloud diensten met een vast team, aan klanten door bijna heel Nederland. Wij zijn op zoek naar een Support Medewerk(st)er die lopende meldingen beoordeelt en bewaakt en bij stuurt waar nodig.

in-vijf-stappen-naar-de-werkplek-van-de-toekomst-accent-automatisering

Klaar voor de toekomst. Het nieuwe werken. Modern ondernemen. Allemaal termen die we regelmatig tegenkomen, wat betekenen ze voor uw bedrijf? En hoe doet u dat? We leggen het in vijf stappen uit.

accent-mvo

Op 29 september gaat onze collega Richard Wesseling speciaal voor de Distinguished Gentleman’s Ride strak in het pak om geld in te zamelen en bewustzijn te creëren voor de gezondheid van mannen.

omgaan-met-een-phishingmail_accent

Phishing is de voornaamste oorzaak van datalekken. Met de intrede van de GDPR betekent dit niet alleen een enorm financieel risico voor ondernemingen, maar ook een kans op flinke imagoschade.

accent-connecting-hands

Accent verzorgt de online werkplekken én telefonie. Deze systemen zijn goed ingeregeld en werken zoals ze dat moeten doen, in dat opzicht vergeten we soms dat we met ze samenwerken. En als we een vraag hebben, dan staan ze direct voor ons klaar.

accent-automatisering-erkend-leerbedrijf

Wist u dat Accent al jaren erkend leerbedrijf is? Dat betekent dat HBO alumni zichzelf bij ons kunnen ontwikkelen tot specialist. En ook Niveau 4 studenten die graag een stap verder gaan zijn bij ons aan het juiste adres.

accent-verdwijnen-isdn-uitleg

Twee jaar geleden kondigde KPN aan dat ISDN1/2 per 1 september 2019 niet meer beschikbaar is. Nu deze dag steeds dichterbij komt, merken wij dat er onder bedrijven nog veel onduidelijkheid is over de consequenties hiervan.

accent-iso-certificaten-verlengd

In het kort betekent het dat onze informatiebeveiliging altijd goed op orde is én onze kwaliteit wordt gewaarborgd (ISO). Met de ISAE 3402 Type II verklaring tonen we aan dat de kwaliteit van onze dienstverlening is gewaarborgd.

accent-glasvezelnetwerk-bedrijven-sneek

Nu steeds meer ondernemers afhankelijk zijn van internet, moet een snelle en betrouwbare internetverbinding voor ieder bedrijf betaalbaar zijn. Daarom hebben Blue Fiber en Accent Automatisering de handen ineengeslagen.

accent-total-wall

‘Wij geloven dat het herstel van muren en gevels pas goed kan gebeuren wanneer je weet wat de oorzaak is.’ Total Wall uit Sneek is dé specialist van Nederland op het gebied van gevelschade en muurproblemen.

accent-mobiliteit-op-de-werkvloer

Mobiliteit op de werkvloer brengt enorme voordelen met zich mee op het gebied van flexibiliteit, efficiëntie en werknemerstevredenheid. Hoe zorgt u voor de balans tussen veiligheid en werkbaarheid?

accent-vacature-ict-specialist

Wil jij meegroeien met ons bedrijf? Wij zijn op zoek naar een Functioneel beheerder en ontwikkelaar voor SharePoint en Office365. Voor het ontwikkelen van SharePoint maatwerk oplossingen voor zowel intern als externe projecten.

windows-7-geen-ondersteuning-accent

Over een jaar (14 januari 2020) stopt Microsoft met het leveren van de gratis veiligheidsupdates en ondersteuning voor PC’s die op Windows 7 draaien. Vanaf dat moment is Windows 7 als onveilig besturingssysteem te beschouwen.

maximale-rendement-uit-office-365-accent

Weet u het antwoord op bovenstaande vraag? Hoe u met maximale uit Microsoft Office 365 haalt en ook nog eens meer rendement behaalt? In dit blog gaan we dieper in op de voordelen van Office 365 voor uw onderneming.

uw-onderneming-in-de-cloud_accent

Werken in de Cloud roept nog steeds veel vragen op. Is het wel veilig genoeg voor mijn onderneming? Kan ik altijd bij mijn bestanden? Hebben anderen toegang tot mijn gegevens? Veranderen mijn processen?

accent-slimste-bedrijf-van-sudwest-fryslan

Donderdagavond zeven maart 2019 verzamelen vele slimme vogels zich in Lokaal 55 (Sneek) om deel te nemen aan ‘het Slimste bedrijf van Súdwest-Fryslân’. Initiatiefnemer van het evenement is de Rotary in Sneek.

accent-blom-interieurs-klantverhaal_2019

Twee jaar geleden stond Blom Interieurs voor de keuze: blijven ze lokaal werken of gaan ze herinvesteren? Jan Blom: “Deze keuze was voor ons snel gemaakt en wij kozen voor de Private Cloud van Accent.”

interview-albert-jonkman-accent

Albert is sinds 2005 werkzaam bij Accent Automatisering, ooit begonnen als stagiair en in de loop der jaren doorgegroeid naar Technisch directeur. “Ik was altijd al met ICT bezig en thuis een beetje aan het sleutelen aan computers. “

accent-alternatief-voor-wachtwoorden-mfa

Heeft u driepuntssluitingen op uw deuren? Of rolluiken aangeschaft, beveiligingscamera’s opgehangen en andere investeringen gedaan om de veiligheid van uw bedrijf en werknemers te waarborgen?

interview-henk-hamstra-accent

Zes jaar geleden ging van hij 3 naar 30 collega’s, omdat Accent het bedrijf waar hij werkte overnam. “Het was even schakelen, maar al gauw bleek dat deze overname voor iedereen heel goed uitpakte! Ik kwam in een fijn team terecht.”

accent-bring-your-own-device-en-online-telefonie

Het ‘echte schrijven’ verdwijnt, we appen en e-mailen steeds meer, maar bellen is voor altijd. Het brengt meer ‘emotie’ en geeft vaak een directer en gerichter resultaat. Stem en intonatie doen veel meer dan een paar woorden op papier.

accent-santa-run-2018-sponsor

Ook afgelopen jaar organiseerde Rotary Leeuwarden weer de Santa Run. Zaterdag 22 december vond de zesde editie van de Rotary Santa Run Leeuwarden plaats en Accent liep vol enthousiasme mee!

accent-santa-run-2018-sponsor

Ook dit jaar organiseert Rotary Leeuwarden weer de Santa Run. Zaterdag 22 december vindt de zesde editie plaats. Het gemeenschappelijk doel is lachen én sporten voor het goede doel: stichting TOF Vakanties

eindejaarsinterview-wim-accent

We spreken openhartig met Wim Behage over de ontwikkelingen van Accent Automatisering en blikken vooruit op 2019. Wat waren de hoogtepunten in 2018 en wat zijn de trends voor 2019?

accent-case-vmi-group-3cx

Door de keuze te maken voor telefoniesoftware ipv hardware schaalt de VMI Group gemakkelijk op én af. Zij maken nu gebruik van de grootste 3CX telefonieoplossing van Nederland! Lees de hele case.

accent-3-security-lessen-uit-2018

Wat zijn de belangrijkste cybersecuritylessen uit 2018 en waarom zijn ze zo belangrijk? Wij zetten ze in ons blog voor u op een rij: 1 Europese privacywet: GDPR / AVG. 2 Veilig mobiel werken. 3 Cybersecurity altijd aan.

accent-boomsma-50-jaar-shipping

Boomsma Shipping is in 1968 opgericht in Sneek (dezelfde Friese stad waar ook Accent Automatisering zijn oorsprong kent). Het is een (h)echt familiebedrijf; een moderne rederij die een scala aan scheepsvaartdiensten aanbiedt.

accent-is-workspace-365-accelerate-partner

Vanwege onze succesvolle samenwerking met Workspace 365 zijn wij Accelerate Partner geworden. Dat betekent dat onze werkplekexperts goed getraind zijn, meerdere implementaties hebben verricht én goed adviseren.

accent-interview-medewerker

Ricardo is sinds 2010 werkzaam voor Accent Automatisering. Het fungeren als back-up specialist is maar een deel van zijn takenpakket, daarnaast is Ricardo ook tweedelijns medewerker en doet vele projecten on site bij de klant.

accent-vacature-ict-specialist

Accent Automatisering levert Cloud diensten met een vast team, aan klanten door bijna heel Nederland. Wij zijn op zoek naar een netwerkbeheerder die voor onze datacenters de layer 2 en 3 verbindingen kan onderhouden.

accent-behaalt-isae

Accent is continu bezig met de ontwikkeling en optimalisatie van haar diensten. Niet alleen voor de schermen, maar juist ook áchter de schermen. Zo hebben wij afgelopen week de ISAE 3402 Type II audit succesvol doorlopen.

skjin-wetter (1)

Afgelopen weekend was het fantastisch weer. Een mooie setting voor de tweede editie van ‘Skjin Wetter’. Onze collega Rudy hielp samen met zijn duikvereniging Moby Dick vrijwillig mee om de grachten van Sneek weer schoon én veilig te maken.

cybersecurity-week-accent

Week 40 is de ‘Cyber Security Week’. Om precies te zijn is deze week van 2-5 oktober. Daar zitten we nu dus middenin. Deze week staat in het teken van – zoals de naam al zegt – cyber security. In de breedste zin van het woord.

skjin-wetter (1)

6 oktober is ‘Skjin Wetter’, een initiatief van Samen Fryslân Schoon. Deze dag maken ze op 5 locaties in de Friese Elfstedentocht gemeenten met zijn allen de wateren schoon. Meer weten over dit mooie initiatief of hoe u ook een steentje bij kunt dragen?

accent-vacature-ict-specialist

Accent Automatisering levert Cloud diensten met een vast team vanuit haar locatie in Sneek, aan klanten verspreid door bijna heel Nederland. Vanwege onze enorme groei zijn we op zoek naar een Support Medewerk(st)er.

5-tips-bij-de-zoektocht-naar-een-nieuwe-telefonie-oplossing

Telefonie is een onderdeel van ICT en geen losstaand eiland. In het digitale tijdperk lijken de mogelijkheden eindeloos of ziet u juist door de bomen het bos niet meer? Met onze vijf tips helpen wij u op weg.

veilig-op-zomervakantie-met-de-tips-van-accent-automatisering

Waar gaat de reis deze zomer naartoe? Geniet van uw vakantie, maar blijf kritisch en ga zorgvuldig met uw e-mails, berichten en het (vaak) gratis wifi-netwerk om. Hoe? Wij geven u tips om veilig op reis te gaan!

voordelen-van-werken-in-de-cloud-accent

Steeds meer mensen werken webbased. Alle bestanden, data, applicaties e.d. staan niet meer op een computer maar op een virtuele, online omgeving. Daardoor is uw werkomgeving altijd en overal beschikbaar.

GDPR

Deze week is het zover: na twee jaar wordt de GDPR (in het Nederlands AVG) vanaf 25 mei officieel gehandhaafd. We schreven al eerder over wat deze Europese Privacywetgeving voor uw onderneming betekent

ontbijtsessie-accent-sneek

Cyber To Go is een initiatief van de stichting Cybersafety Noord-Nederland om cyberweerbaarheid te verhogen. Samen met onze partners gaven wij een leerzame en inspirerende sessie in het teken van cybersecurity.

Infographic-VoIP-Accent

De vaste traditionele telefoonlijn via ISDN stopt. Wees gerust, u heeft nog even de tijd om (indien nodig) een alternatief te kiezen, want per 1 september 2019 valt het doek pas definitief. Het alternatief – online telefonie.

accent-medewerker-2-interview

Eduard gaat dagelijks met veel plezier naar het werk. “Er heerst hier een hele goede en relaxte sfeer op kantoor. Iedereen is welkom en we laten iedereen in zijn eigen waarde. Je mag hier ook zeggen wat je wilt.

accent-uitdagen-bij-implementatie-office365

U werkt samen in een team, maar ook steeds vaker buiten kantoor. Hoe organiseert u alle software en documenten? Zonder dat u telkens applicaties moet installeren en documenten deelt via de mail? Microsoft Office 365 is de oplossing.

accent-automaisering-en-gdpr

De GDPR is geen nieuw fenomeen. Accent ziet de GDPR als toegevoegde waarde voor iedereen. De security staat namelijk op scherp en daar heeft iedereen belang bij. Koen studeert af op het onderwerp Cybersafety en de GDPR.

accent-mvo-school

De overheid bezuinigt flink en scholen kunnen extra financiële steun hard gebruiken. Het basisonderwijs vormt de basis voor de jeugd en dat moet wel goed gebeuren vinden wij. Accent heeft MVO hoog in het vaandel en steunt deze scholen.

veilig-mobiel-werken-met-vijf-tips-van-accent

Het zakelijk gebruik van smartphones groeit in een rap tempo. Logisch, want zo werken uw medewerkers waar en wanneer zij dat willen. Handig, maar houdt u het ook veilig? Deze 5 tips voor Mobile Device Management helpen u op weg.

accent-sponsort-team-kanker

Op 6 en 7 juni 2018 is het weer zover. Dan beklimmen duizenden enthousiastelingen de legendarische Alpe d’Huez. De inschrijvingen zijn begonnen en het streefbedrag om binnen te halen aan donaties is €2500,- per persoon.

accent-helpt-u-op-weg-met-de-gdpr

Eerder bracht directeur Wim Behage al een blog over de GDPR. Hierin legt hij uit wat deze wet betekent voor uw bedrijf. Over vier maanden is het zover; dan wordt de GDPR actief gehandhaafd. Bent u daar klaar voor?

cyber-waarborg-accent

Een keurmerk waarmee wij ons – naast de gebruikelijke service die u al van ons kent – onderscheiden. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel en met dit keurmerk bewijzen wij dit nogmaals naar u.

eindejaarsinterview-wim-accent

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Een mooi moment om terug te blikken op de hoogtepunten van 2017 en vooruit te kijken naar 2018. Wat waren en worden de trends? We praten met Wim Behage, directeur Accent.

accent-gdpr-voor-uw-bedrijf

In mijn vorige column schreef ik al over de gevolgen van cybercriminaliteit voor uw bedrijf. Volgend jaar wordt de GDPR actief gehandhaafd. Ik vertel u graag wat de belangrijkste punten zijn én hoe u uw ICT omgeving klaar maakt voor 2018.

santa-run-accent

Ieder jaar keert dit gezellige evenement weer terug en ook wij doen enthousiast mee. Zaterdag 23 december is alweer de 5e editie van de Santa Run in Leeuwarden. Dit is een loop van 2,5km door de hele binnenstad van Leeuwarden heen.

sint-accent

Afgelopen weekend was het zover: Sinterklaas en zijn Pieten bezochten de teams van Korfbalvereniging De Waterpoort. Hij kende iedereen bij naam en sprak ze één voor één toe. Niet alleen de Sint en Pieten brachten lekkers mee,

accent-iso

Om de ISO certificeringen te behouden vindt er ieder jaar weer een audit door een externe partij plaats. En voor Accent betekende dit dat ze ook dit jaar weer verlengd zijn. Naast de verlenging hebben wij er ook een nieuw certificaat bij: NEN7510.

kiva-accent

Bij Accent hebben we MVO hoog in het vaandel en sinds 2008 stellen wij geld beschikbaar aan Kiva. Zij hebben de missie om mensen te verbinden met leningen en op deze manier projecten over de hele wereld een eerlijke kans te geven.

accent-blog-tips-voor-succesvol-efulfilment

U wil het maximale uit uw onderneming halen en uw klanten zo goed mogelijk bedienen. Een goede website, een succesvolle webshop en traffic zijn essentieel voor uw business. Uw medewerkers spelen hierin een belangrijke rol.

accent-interview-medewerker-6

Leo Kruizinga is de drijvende kracht achter het verbeteren van gebruikerservaringen bij Accent. “Automatisering werkt als een televisie. Je hebt één apparaat en je weet niet wat er achter de schermen gebeurt, maar het werkt wel!

accent-cloud-computing

‘Cloud’, een woord dat u steeds vaker hoort of leest. Cloud computing is het via het internet beschikbaar stellen van computerservices. Denkt u bijvoorbeeld aan hardware, software, servers, opslag, databases, netwerkfuncties en veel meer.

accent-harmonie-zaal

Accent is al jarenlang trotse sponsor van sport, cultuur en kunst. Zo steunen we ook dit theaterseizoen weer Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden. Lees meer over de samenwerking.

accent-beveiligingsrisico-wifi-ios-en-android-apparaten

Zijn uw mobiele apparaten altijd up-to-date? Hiermee bedoelen wij niet of u het laatste model op uw bureau heeft liggen, maar of u regelmatig de voorgeschreven iOS of Android software update uitvoert.

8-factoren-succesvolle-implementatie-office-365

Office365 is een platform dat medewerkers effectiever laat samenwerken, communiceren en afstemmen. Data, documenten, e-mail en applicaties zijn met behulp van de Cloud overal en vanaf elk device te bereiken.

opo-accent

De Stichting OPO Furore heeft onlangs een contract getekend met Accent en Heutink-ict. Accent richt in samenwerking met aaZoo de komende periode alle scholen in met een professionele Wifi-oplossing.

phishing-email-tips-herkenning-accent

Tegenwoordig zijn wij dagelijks bezig met onze e-mail, zowel zakelijk als privé. Sinds het grootgebruik van e-mail weten cybercriminelen ons ook hier te vinden.

interview-accent-medewerker-11

Technisch én commercieel. Die combinatie is zeldzaam, maar kenmerkend voor Sander Foekema. 18 jaar geleden als stagiair binnengekomen bij Accent.

4-voordelen-van-voip-telefonie

Altijd en overal kunnen werken wordt steeds belangrijker. U bent zelf waarschijnlijk veel onderweg, maar ook uw medewerkers moeten buiten kantoor gemakkelijk aan de slag kunnen.

interview-medewerker-accent-maart

Gerbrich Hilarides is al jarenlang één van de vaste krachten van Accent. “De afwisseling in mijn werk en de flexibiliteit van het bedrijf maken het werken bij Accent ontzettend leuk.

HPE-3PAR-Storeserv

Accent Automatisering heeft met een investering in HPE 3PAR Storeserv gekozen voor de tweede storage oplossing, naast Purestorage, in het leiders quadrant van Gartner.

Foto-wand-accent

Wij hebben de wand van twee vergaderkamers voorzien van een prachtige foto. De dukdalf en het herfstbos zijn vastgelegd door fotografe Annagreet Hoogeland.

voordelen-van-mobile-device-management

Ik schreef al eerder over gevolgen van cybercrime en manieren om uzelf hiertegen te wapenen. Gelukkig zien wij dat veel bedrijven hier bewust mee omgaan… Lees meer

blog-directeur-accent-automatisering

Uw bedrijf heeft te maken met groeiende veiligheidsrisico’s binnen uw ICT omgeving. Niet alleen op het gebied van wet- en regelgeving verandert er veel.

accent-wim-en-sybo-voor-de-klas

Met het initiatief CodeUur wil Microsoft kinderen van de basisschool digitaal vaardig maken door ze te leren programmeren. Programmeren leert kinderen creatief en logisch te denken. IT’ers worden gestimuleerd om zich op te geven als gastdocent, zowel binnen hun kennisgebied als daarbuiten.

the-internet-of-things-accent

Met onze telefoon, tablet en laptop kunnen we verbinding maken met een netwerk en gegevens verzamelen en delen. De mogelijkheid om dit ook met alledaagse objecten te kunnen doen wordt The Internet of Things (IoT) genoemd en is steeds meer in opmars.

interview-accent-medewerker-december

Sybo is al 18 jaar in dienst bij Accent. “Ik ben trots op de groei die Accent in al die jaren heeft doorgemaakt.” Voordat Sybo bij Accent terecht kwam, was hij tijdelijk werkzaam bij de Gemeente Sneek. “Hier was ik bezig om binnen het stadhuis alle systemen van medewerkers te vernieuwen.”

blog-directeur-accent-automatisering

Het aantal virussen neemt toe en cybercriminelen worden steeds slimmer. In mijn vorige column heb ik al geschreven over manieren om uzelf te beschermen tegen de risico’s. Want dat cybercrime veel geld kan kosten staat als een paal boven water. Ook uw organisatie loopt grote risico’s.

interview-medewerker-accent

Begonnen als all round, zelfstandig systeembeheerder is Klaas Douwe inmiddels overgestapt naar het procesbeheer. “Ik hou me graag bezig met processen en had daar vanuit mijn vorige functie als systeembeheerder al veel affiniteit mee.

accent-nieuwe-website

Een nieuwe website

Accent Automatisering is volop in beweging. We hebben een volledige interne renovatie doorgevoerd op ons kantoor aan de Hegedyk 8 in Sneek. Tevens is vanaf vandaag deze nieuwe website online ter ondersteuning van onze nieuwe propositie.

accent-nieuwe-website-png

Accent Automatisering is enorm trots het vertrouwen te genieten van het internationale Trend Micro. Trend Micro is software voor bedrijfsbescherming tegen virussen en bedreigingen. De komende tijd gaat de top van Trend Micro langs grote ICT partijen.

Accent Automatisering Werkplek

De afgelopen periode verschijnen regelmatig nieuwe valse e-mails. Deze e-mails worden verzonden door niet bestaande transportbedrijven. Op deze manier proberen internetcriminelen ransomware te verspreiden. In de e-mail refereren zij naar een mislukte afleverpoging.

Accent Automatisering Werkplek

Accent is Platinum Partner geworden van 3CX, het hoogste partnerniveau. Wij maken gebruik van de software van 3CX voor onze VoIP oplossingen, waarmee onze klanten bellen via het internet. We zijn trots op de intense samenwerking waarmee we onze klanten kunnen bedienen!

Accent Automatisering Werkplek

Wim Behage van Accent heeft in Ondernemend Friesland zijn eerste column geschreven met 5 tips om u te wapenen tegen cybercriminaliteit. Vanaf nu presenteert Wim zijn visie op ICT in het bedrijfsleven op zijn eigen specialistenpagina.

Accent Automatisering Werkplek

IT-beslissers wereldwijd vertrouwen erop dat hybride clouds de flexibiliteit en veiligheid zullen geven waarnaar ze op zoek zijn. Dit blijkt uit onderzoek dat EMC heeft laten uitvoeren onder 10.451 IT-beslissers over de hele wereld.

Accent Automatisering Beheer

Besmetting met cryptoware is een actueel probleem. Cryptoware besmet uw computer en zorgt ervoor dat bestanden worden versleuteld (onbruikbaar gemaakt). Als de bestanden eenmaal versleuteld zijn, zijn deze niet meer te herstellen.

Accent Automatisering Zakelijke Dienstverleners

Microsoft de gratis update van Windows 10. Sinds 29 juli 2015 is deze update wereldwijd beschikbaar gesteld door Microsoft. Met deze nieuwe versie is Microsoft tegemoet gekomen aan de kritieken die Microsoft kreeg op Windows 8 en 8.1.

accent-nieuwe-website

Doordat ISAE3402 verplicht is voor financiële instellingen en accountants bij jaarrekeningcontroles steeds vaker een ISAE3402 type II rapportage eisen, is ISAE3402 de internationale standaard geworden.

accent-nieuwe-website-png

Zaterdag 26 maart zendt RTL de Best Off aflevering van televisieprogramma “Da’s goed geregeld!” uit. Het item waarin Accent Automatisering BV haar nieuwe oplossing MijnDesktop.online presenteert wordt hierin wederom uitgezonden!