• Accent Automatisering Cloud

Office 365

Met Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot uw e-mail, Office documenten, vergaderingen, agenda’s, contacten en meer. Het is het complete pakket om flexibel (samen) te werken. Met Office 365 beschikt u over uw vertrouwde toepassingen en heeft u altijd toegang tot up-to-date bestanden. Online of offline, vanaf elke locatie en op elk device.

Als aanvullende dienst kunt u bij het gebruik van Office365 ook de handtekening manager Exclaimer afnemen.

Kenmerken Exclaimer:

  • Centraal beheer over uw huisstijl
  • U regelt centraal de gegevens die u per afdeling/functie mee wilt versturen
  • Banners met acties kunnen centraal worden geregeld en worden geagendeerd
  • Er wordt centraal onderscheid gemaakt tussen interne en externe e-mailhandtekening
  • Geen onnodig lange e-mailondertekeningen bij interne mails, dus geen overbodige data opslag

Bekijk onze andere private cloud oplossingen

WERKPLEK ONLINE

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

MIJNDESKTOP.ONLINE

Mijndesktop.online is een online werkplek en kan gezien worden als vervolgstap op Office 365. Het ondersteunt en koppelt e-mail, documenten en bedrijfsprocessen op overzichtelijke wijze.

MAIL ONLINE

Accent Mail online is het al bekende Exchange online met de mogelijkheid om met een e-mailcliënt zoals Outlook alle functionaliteiten als Mailen, Agenda’s, Notities, Contacten online en offline te gebruiken.

CLOUD BACK-UP

Back-up van uw data is een vanzelfsprekendheid. Met Accent Cloud Back-up maken wij continue een back-up van al uw data welke in ons Nederlandse datacentrum wordt opgeslagen.

ACCENT OFFICE

De Accent Office component geeft u altijd het recht op het gebruik van de nieuwste versie van het Microsoft Office pakket. Niet alleen op uw Werkplek Online maar ook lokaal op uw laptop of PC.

DOCUMENT ONLINE

Accent Documenten Online (Sharepoint) is niet alleen een programma of een applicatie zoals bijvoorbeeld Word of Outlook. Het is een platform om informatie op te slaan, te organiseren, te delen en te bekijken.

CLOUD PORTAAL

Om bedrijfsprocessen efficiënt in te richten is goede communicatie cruciaal. Overzicht houden over kosten en de beveiliging van bedrijf is voor bedrijven een uitdaging.

DATAKLUIS

Veel bestanden zendt u via e-mail, echter grotere bestanden worden vaak niet geaccepteerd en dus wordt in dit soort gevallen vaak gebruik gemaakt van filetransferdiensten als WeTransfer, Dropbox of YouSendlt.

ACCENT BEHEER

U wilt natuurlijk altijd de beschikking hebben over een up-to-date werkomgeving. Accent beheert de Cloud omgeving voor u. Uw online werkplek beschikt altijd over de laatste updates en beveiligingssoftware.

OPSLAG ONLINE

Door gebruik te maken van Accent Opslag online is het niet langer nodig om te investeren in de steeds maar groeiende behoefte aan opslagcapaciteit. Accent Opslag online kan eenvoudig en snel worden uitgebreid.

Accent altijd om je heen

0908-security

Met minimale moeite alvast een flinke stap in jouw informatiebeveiliging zetten? In dit blog delen we vijf tips met je!

Buro 360 website

Gerke Wispelwey van Buro360 vertelt samen met Wim Behage van Accent over het resultaat van hun samenwerking. Lees meer!

Foto Michelle social

Michelle Wong, Microsoft 365 Consultant bij Accent, mag zich als MVP’er voor ‘Business Applications’ 2020-2021 noemen. Lees meer!