• Accent Automatisering Cloud

Office 365

Met Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot uw e-mail, Office documenten, vergaderingen, agenda’s, contacten en meer. Het is het complete pakket om flexibel (samen) te werken. Met Office 365 beschikt u over uw vertrouwde toepassingen en heeft u altijd toegang tot uw up-to-date bestanden. Online of offline, vanaf elke locatie en op elk device.

Als aanvullende dienst kunt u bij het gebruik van Office365 ook de handtekening manager Exclaimer afnemen.

Kenmerken Exclaimer:

  • Centraal beheer over uw huisstijl
  • U regelt centraal de gegevens die u per afdeling/functie mee wilt versturen
  • Banners met acties kunnen centraal worden geregeld en worden geagendeerd
  • Er wordt centraal onderscheid gemaakt tussen interne en externe e-mailhandtekening
  • Geen onnodig lange e-mailondertekeningen bij interne mails, dus geen overbodige data opslag

Bekijk onze andere public cloud oplossingen

AZURE

Met Azure hebt u alle vrijheid om toepassingen te bouwen en implementeren dit te doen waar u maar wilt, met behulp van de tools, toepassingen en frameworks die u zelf kiest.

MIJNDESKTOP.ONLINE

Mijndesktop.online biedt een volledige werkplek in de Cloud. De intuïtieve interface creëert meer structuur en eenvoud dan Office365 en verhoogt daarmee de productiviteit.

Accent altijd om je heen

Ontwerp zonder titel (43)

Het aanbod van Microsoft is ruim en de naamswijzigingen in 2020 maken het je niet gemakkelijker. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze.

0323-vmware-vacature

Ken jij VMWare door en door en weet je precies hoe je richting geeft aan een VMWare-omgeving? Werk je graag bij een trots, snelgroeiend en innovatief bedrijf dat hart heeft voor de maatschappij en haar collega’s? Dan is dit jouw baan!

1703 - Interview Marijn

Gewoon Marijn

Altijd en overal met elkaar communiceren is de afgelopen jaren een basisbehoefte geworden. We gingen in gesprek met ICT-Specialist Marijn Paques en vroegen naar zijn kijk op de wereld van ICT en telefonie.