Onze ISO 9001 en 27001 certificeringen zijn verlengd en NEN7510 is toegevoegd!

04-12-2017

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Om de ISO certificeringen te behouden vindt er ieder jaar weer een audit door een externe partij plaats. En voor Accent betekende dit dat ze ook dit jaar weer verlengd zijn. Naast de verlenging hebben wij er ook een nieuw certificaat bij: NEN7510. Misschien zeggen deze certificeringen en cijfers u niet zo veel, daarom leggen wij het u kort uit. Kort samengevat betekent dit dat de informatiebeveiliging altijd goed op orde is én onze kwaliteit gewaarborgd.

ISO 9001

Dit certificaat is een wereldwijd erkende norm voor het kwaliteitsmanagementsysteem. De klant staat bij Accent altijd centraal. Bijkomend voordeel van deze certificering is dat wij u hiermee garanderen aan de juiste wet- en regelgeving te voldoen.

ISO 27001

Dit is een ISO standaard voor informatiebeveiliging, wel zo fijn voor u. Deze norm specificeert een groot aantal eisen die betrekking hebben op de algemene bedrijfsrisico’s van een organisatie. Daarnaast stelt deze norm ook eisen voor de implementatie van beveiligingsmaatregelingen. Uw waardevolle informatie is bij Accent te allen tijde beschermd.

NEN7510

Deze norm is ontwikkeld voor de zorg en geeft alle handvatten voor het inrichten van adequate ICT-systemen. De NEN7510 dekt het hele gebied van informatiebeveiliging en blijft niet beperkt tot technische specificaties, maar geeft ook richting aan de organisatie én menselijk handelen. Zo tonen we aan dat de gegevens van patiënten altijd in goede handen zijn.

Wat is het voordeel voor u?

U mag er altijd vanuit gaan dat wij doen wat wij beloven en hier ook transparant in zijn. De kwaliteit is gewaarborgd en u komt niet voor onnodige verrassingen te staan. Door het voldoen aan deze normeringen zijn beveiligingsincidenten geminimaliseerd. En het belangrijkste voor ons: wij zijn trots dat we dit voor u garanderen!

Heeft u hier nog vragen over? Stel ze gerust en neem vrijblijvend contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn