Onze ISO en ISAE 3402 Type II certificeringen zijn verlengd

09-05-2019

Vorig jaar behaalden we ISAE 3402 Type II en ook onze ISO certificeringen werden verlengd. Om deze certificeringen te behouden, vindt er ieder jaar weer een audit door een externe partij plaats. En ook dit jaar zijn ze weer verlengd. In het kort betekent het dat de informatiebeveiliging altijd goed op orde is én onze kwaliteit wordt gewaarborgd. Met de ISAE 3402 Type II verklaring tonen we aan dat de kwaliteit van onze dienstverlening is gewaarborgd.

Wat betekenen de ISO en ISAE 3402 Type II certificeringen voor u?

We schreven al eerder over onze verschillende certificeringen (ISO 9001, ISO 27001, NEN7510 en de ISAE 3402 Type II), maar leggen het u hieronder nog een keer kort uit.

ISO 9001 en 27001 certificaten

ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie. ISO 27001 is de standaard voor informatiebeveiliging.

ISAE 3402 Type II

Met de ISAE 3402 Type II verklaring laten we zien dat we onze processen beheersen en hoe we omgegaan met risicomanagement en informatiebeveiliging. Deze verklaring is een internationale standaard voor zekerheid bij outsourcing.

NEN7510

De NEN7510 is ontwikkeld voor de zorg, daarmee laten we zien dat de gegevens van patiënten altijd in goede handen zijn. Deze certificering dekt het hele gebied van informatiebeveiliging; van technische specificaties tot aan het menselijk handelen.

De voordelen

Er verandert niets. Onze klanten staan altijd centraal en met deze certificeringen garanderen we u dat Accent zich aan de juiste wet- en regelgeving houdt. Onze kwaliteit is gewaarborgd en u komt niet voor verrassingen te staan. Op deze manier minimaliseren we ook beveiligingsincidenten.

Heeft u hier nog vragen over? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op.

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn