Accelent

Grou

Het verhaal van administratiekantoor Accelent laat zien dat twee bedrijven jarenlang met elkaar kunnen optrekken en samen steeds verder komen. Accelent is sparringpartner bij vraagstukken op het gebied van bedrijfsopvolging, bedrijfsovername en fiscale, juridische of bedrijfskundige zaken. Met vestigingen in Grou, Joure en Wommels is Accelent een administratiekantoor voor heel Friesland. Met een scherp oog voor de koers van de onderneming, laat Accelent zien dat administratie belangrijke kansen biedt. Accelent vertrouwt voor hun ICT al jaren op Accent en de twee bedrijven hebben veel ontwikkelingen en groei in ICT-mogelijkheden samen meegemaakt!

De groei naar de Cloud

“Vroeger werkten we met een lokaal datacenter. Tegenwoordig werken we volledig in de Cloud,” legt Anne Douwe de Boer van Accelent uit. “Wanneer onze organisatie groeit, dan groeit hierdoor de ICT eenvoudig mee. Hebben wij een nieuwe werkwijze, dan gaat via Accent de automatisering mee. De security is altijd up-to-date, omdat de software in de Cloud achter de schermen wordt bijgewerkt door updates. Dit zijn een aantal voordelen van werken in de Cloud voor ons.” Wim Behage van Accent vult aan: “Met het datacenter van Accent maakt Accelent gebruik van een oplossing waarmee ze zelf niet meer hoeven te investeren in dure servers.”

Breed scala ICT-diensten

Accent beheert een breed scala aan ICT-diensten voor Accelent. Wim Behage van Accent Automatisering vertelt: “We beheren hun online werkplekken, hosted telefonie, mobiele aansluitingen, maar zorgen er ook voor dat Accelent ISAE 3402 compliant is. Deze norm is heel belangrijk voor een bedrijf in de accountancywereld. Alle processen zijn vastgelegd en liggen klaar. Medewerkers kunnen altijd veilig inloggen en hun omgeving is veilig beheerd. Eigenlijk doen wij alles voor ze!” De Boer vult aan: “Wij hebben één aanspreekpunt met wie we alles op automatiseringsgebied kunnen regelen. Accent Automatisering denkt hierin proactief met ons mee. Met hun oplossingen en ideeën worden we als organisatie steeds professioneler, maar houden we ook de kosten onder controle. Over de samenwerking met Accent zijn we erg tevreden. Alles is gewoon Accelent geregeld!”

Onze opdrachtgevers

CareX Groningen
klantcase yakult
Yakult Almere
Koninklijke Damstra Installatietechniek
Koninklijke Damstra Installatietechniek Driezum
P. de Vries Installatietechnieken Leeuwarden
Klantcase Kwant Controls: ICT door Accent.
Kwant Controls Sneek
Sappé Joure
Jan Stuve, oprichter van Connecting Hands: zorginstelling en opdrachtgever Accent.
Connecting Hands Leeuwarden
Nederlands Openluchtmuseum
Nederlands Openluchtmuseum Arnhem
CIZ Utrecht
Kanker.nl
De Harmonie Leeuwarden
VMI Group Epe
Boomsma Shipping Sneek
Akiet Automatisering Sneek
Blom Interieurs Sneek
Total Wall Sneek
Breuker Telemarketing Scharnegoutum
Buro360 Leeuwarden
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn