CareX

Groningen

Ben jij een kunstenaar met een atelier in Groningen? Of ben je als student op zoek naar een kamer in het noorden? Misschien hoorde je dan wel eens van CareX. Zij maken namelijk mooie ateliers, kantoorpanden en leefruimtes van leegstaande panden. Dát noemen wij nou nog eens efficiënt ruimtegebruik. Om al deze panden te beheren, heeft CareX een grote buitendienst. En ook deze werknemers, die constant bezig zijn en verplaatsen, moeten natuurlijk goed verbonden zijn.  

En daar kwamen wij in beeld! Onze KPN ÉÉN expert Kris Huizenga zorgt dat alle CareX werknemers ten alle tijden bereikbaar zijn. In dit interview vertelt CareX Groningen directeur Azing Wierda over zijn ervaringen met ons. Meer weten? Lees dan snel verder. 

Een plek om te leven

Iedereen heeft het nodig: een plek om te leven. Een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je je ding kunt doen. Niet iedereen heeft zo’n plek, terwijl er een hoop gebouwen leegstaan in Noord-Nederland. En dus was er werk aan de winkel, vond CareX! Azing vertelt: “We vinden het zonde dat er zo veel panden leegstaan. Daarom geven wij ruimtes die wachten op bijvoorbeeld sloop of renovatie tijdelijk een andere bestemming. Op die manier geven we zo veel mogelijk mensen een plek om te leven.”  

Kunstenaars en ondernemers 

In de tachtigerjaren was er een grote behoefte aan betaalbare ruimtes. Uit die behoefte ontstond CareX. “We werken met mensen die niet veel geld hebben. Het zijn voornamelijk personen die bedrijven opzetten, een atelier nodig hebben of een periode moeten overbruggen omdat ze gaan scheiden of bijvoorbeeld over een jaar op wereldreis gaan.” 

Betaalbare ruimtes in bruikleen 

CareX staat dus voor leefruimtes voor een lage prijs. Maar hoe realiseren ze dat? “We gebruiken de ruimtes op bruikleen basis. Dat wil zeggen dat we de panden mogen gebruiken zonder hiervoor te betalen, maar wel in goed overleg met de eigenaar én conform de veiligheids- en milieuregels. En wanneer een pandeigenaar dan zijn ruimte terug wil hebben, leveren wij deze ook weer leeg bij ze op. Op deze manier betalen onze huurders enkel voor onze service en houden we de prijzen laag.”  

Een professionele aanpak  

Die service levert CareX in de vorm van techniek, onderhoud en administratie. Azing vertelt: “We hebben een grote buitendienst met veel monteurs. Zij onderhouden alle panden, maken ze klaar voor gebruik en leveren ze weer kaal op aan de eigenaren. Het zijn veelal rijksmonumenten, boerderijen en oude fabrieken. Bijzonder mooie locaties!  

Maar óók op die locaties moeten we ze goed kunnen bereiken. Vroeger was onze organisatie voornamelijk geregeld via-via: vrienden van vrienden regelden van alles. Maar hoe groter we werden, hoe meer behoefte ontstond aan professionaliteit. Telefonie was daar een voorbeeld van.” 

Daarom KPN ÉÉN 

De telefonie van CareX moest dus professioneler. Dus zette ze de vraag naar een centraal georganiseerde mobiele telefonie uit bij ons. “Kris hielp ons hierbij, als KPN ÉÉN expert. Hij verzorgde mobiele telefoon én abonnementen voor al onze collega’s, zodat deze altijd en overal verbonden zijn. Accent is onze full servicepartner, zij verzorgen de installatie, facturatie én service. Zo is Kris het aanspreekpunt voor al onze vragen.”  

Zakelijk & menselijk

“Kris werkte toentertijd nog voor een andere partij. Hij zette daar onze complete mobiele telefonie op. Toen hij verhuisde naar Accent, verhuisden wij met hem mee! De samenwerking met Kris ervaren we namelijk enorm fijn. Hij is zakelijk, maar ook heel menselijk. Dat waarderen we. Bij veel andere bedrijven moet je bij problemen eerst online een ticket invullen. Dat hoeft niet bij Accent: wanneer we met Kris bellen, staat hij ons meteen te woord”, vertelt Azing.  

Wil jij onze professionele aanpak zelf ervaren? Neem dan eens contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.  

Onze opdrachtgevers

klantcase yakult
Yakult Almere
Koninklijke Damstra Installatietechniek
Koninklijke Damstra Installatietechniek Driezum
P. de Vries Installatietechnieken Leeuwarden
Klantcase Kwant Controls: ICT door Accent.
Kwant Controls Sneek
Sappé Joure
Jan Stuve, oprichter van Connecting Hands: zorginstelling en opdrachtgever Accent.
Connecting Hands Leeuwarden
Nederlands Openluchtmuseum
Nederlands Openluchtmuseum Arnhem
CIZ Utrecht
Kanker.nl
De Harmonie Leeuwarden
VMI Group Epe
Boomsma Shipping Sneek
Akiet Automatisering Sneek
Accelent Grou
Blom Interieurs Sneek
Total Wall Sneek
Breuker Telemarketing Scharnegoutum
Buro360 Leeuwarden
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn