Boomsma Shipping

Sneek

Boomsma Shipping is een moderne rederij met 11 schepen, gespecialiseerd in het transporteren van elk type goederen. Het gehele noordwestelijke halfrond is het werkgebied van deze reder, die sinds 1967 vanuit een lange familiehistorie gevestigd is in Sneek. Het bedrijf onderscheidt zich door de slagvaardige en klantbewuste aanpak.

Johan Boomsma, directeur van Boomsma Shipping: “Het inzichtelijk en functioneel houden van het bedrijfsproces is belangrijk voor onze dienstverlening. Een goed automatiseringssysteem is daarbij cruciaal. Maar, met automatiseren ben je nooit klaar. Het is een voortdurend proces waarbij je steeds opnieuw ontwikkelt en innoveert om daarmee de kwaliteit van de dienstverlening verder uit te breiden en te optimaliseren. Dat is ook de reden waarom we met Accent Automatisering samenwerken. Wij zijn met hen in contact gekomen op het moment dat bleek dat ons bestaande back-upsysteem niet optimaal meer functioneerde, terwijl dat toch belangrijk is.”

Online werken biedt flexibele mogelijkheden

Wim Behage, Accent: “Onze oplossing voor de uitdaging van Boomsma Shipping was het Datacenter. Een online systeem waarmee alle aspecten voor de automatisering online worden gefaciliteerd. Dit systeem betekent ook dat er altijd een medewerker van Accent beschikbaar is op het moment dat Boomsma Shipping vragen of problemen heeft. De continuïteit en de flexibiliteit van de automatisering is dus gewaarborgd. De omgeving van Boomsma Shipping is ingericht om mee te kunnen bewegen met de stromingen van de markten waarin Boomsma Shipping zich bevindt. Immers niets is zo tijdgebonden als de logistieke processen en schaalbaarheid moet snel en accuraat uitgevoerd worden. Voor Boomsma Shipping is het mogelijk om met iedere device te kunnen werken en het investeren in duurdere PC’s of servers zijn verleden tijd.”

Johan Boomsma: “Wij hechten er grote waarde aan dat je met een leverancier samenwerkt die problemen niet uit de weg gaat, maar er juist op die momenten staat. Het goede aan Accent is de snelheid en oplossingsgerichtheid waarmee ze problemen oplossen. Met ruimte voor discussie en vanuit een open dialoog. Bovendien vinden wij dat de toegevoegde waarde zich ook manifesteert in het door ontwikkelen van onze automatiseringsdoelstellingen. Je bent als bedrijf namelijk nooit klaar met dit thema. Bij Accent spelen ze daar perfect op in. Met de snelheid die we graag willen en met de expertise die we verwachten.”

Heb jij ook uitdagingen op het gebied van automatisering? Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek!

Onze opdrachtgevers

CareX Groningen
klantcase yakult
Yakult Almere
Koninklijke Damstra Installatietechniek
Koninklijke Damstra Installatietechniek Driezum
P. de Vries Installatietechnieken Leeuwarden
Klantcase Kwant Controls: ICT door Accent.
Kwant Controls Sneek
Sappé Joure
Jan Stuve, oprichter van Connecting Hands: zorginstelling en opdrachtgever Accent.
Connecting Hands Leeuwarden
Nederlands Openluchtmuseum
Nederlands Openluchtmuseum Arnhem
CIZ Utrecht
Kanker.nl
De Harmonie Leeuwarden
VMI Group Epe
Akiet Automatisering Sneek
Accelent Grou
Blom Interieurs Sneek
Total Wall Sneek
Breuker Telemarketing Scharnegoutum
Buro360 Leeuwarden
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn