P. de Vries Installatietechnieken

Leeuwarden

Het Friese P. de Vries Installatietechnieken is een allround installateur, gevestigd in de hoofdstad van de provincie: het mooie Leeuwarden. Met een half uurtje rijden staan we bij elkaar op de stoep. En op afstand werken we dagelijks samen. Hoe dit er in de praktijk uitziet? Daarover gingen we in gesprek met Edwin Goudberg, hoofd afdeling onderhoud! 

Een begrip in Leeuwarden 

Met een geschiedenis die reikt tot het jaar 1929, is P. de Vries Installatietechnieken BV een begrip in Leeuwarden en omstreken. Edwin: “Als specialist hebben we alles onder één dak: een projectafdeling, een full service en onderhoudsafdeling inclusief 24uursstoringsdienst én een afdeling brandbeveiliging en toegangscontrolesystemen. Dus zowel voor elektrotechnische als werkbouwkundige installaties kun je bij ons terecht.” 

Toekomstmuziek 

Edwin heeft jarenlange ervaring in de installatiebranche en vond techniek altijd al interessant. “In de installatiebranche zit gewoon toekomstmuziek. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en er ontstaan continu nieuwe technieken. Dit in combinatie met de afwisseling in het werk, maakt mijn vakgebied erg mooi. Het is een uitdaging om het werk altijd zo goed en verantwoord mogelijk uit te voeren.” 

Een totaalconcept 

Sinds 2013 is Edwin in dienst bij P. de Vries Installatietechnieken. “Het is een prachtig bedrijf om voor te werken. We bieden namelijk een totaalconcept: van engineering en bouwen van installaties tot onderhouden en adviseren. Alle expertise hebben we in huis, ik merk dat klanten dit erg prettig vinden. 

En dat begrijp ik als geen ander. Om diezelfde reden vind ik de samenwerking met Accent namelijk zo fijn. In onze zoektocht naar een nieuwe ICT-partner, omdat we destijds af wilden van onze eigen servers, was dit één van de redenen waarom we voor Accent kozen. Andere partijen besteden bepaalde zaken uit. Terwijl zij vrijwel elk ICT-onderdeel aanbieden in hun pakket. Hier houden wij van, gewoon overzichtelijk: alles bij één partij.” 

Flexibele cloud-omgeving 

P. de Vries Installatietechnieken besteedt de hele ICT-infrastructuur, inclusief telefonie, sinds 2014 uit aan Accent. “Direct vanaf het begin stapten we over naar een cloud-omgeving. Ook onze vaste telefoon zit hieraan gekoppeld. Dit werkt prettig en houdt ons flexibel. Zo werken veel collega’s al jaren regelmatig vanuit huis of op een externe locatie. Hierbij is goede ICT van essentieel belang. Overal in onze organisatie werken we zoveel mogelijk digitaal. Zo gebruiken onze monteurs tablets, waarop ze onder meer digitale werkbonnen verwerken.” 

ICT-partner die meedenkt en vooruitkijkt 

Meedenkend en transparant zijn de twee woorden die Edwin direct te binnen schieten als hij denkt aan Accent. “Wij vinden het als organisatie ontzettend belangrijk om goed voorbereid te zijn op de toekomst. En we verwachten dat onze ICT-partner hierin meedenkt. Dit doet Accent erg goed. Ze denken in oplossingen en kijken zoveel mogelijk vooruit. 

Zo zijn we de afgelopen tijd best gegroeid. Accent beweegt soepel met ons mee en we weten zeker dat we altijd werken met ICT-systemen van een zo hoog mogelijk niveau. Natuurlijk kan er wel eens een storing zijn, maar dat wordt dan adequaat opgelost. Zodat ons werk niet of nauwelijks stil komt te liggen. Dat is natuurlijk altijd het allerbelangrijkste!” 

Wil jij ook samenwerken met een ICT-partner die soepel met je organisatie meebeweegt én vooruitkijkt? Laten we kennismaken, we leren je graag beter kennen! 

Onze opdrachtgevers

CareX Groningen
klantcase yakult
Yakult Almere
Koninklijke Damstra Installatietechniek
Koninklijke Damstra Installatietechniek Driezum
Klantcase Kwant Controls: ICT door Accent.
Kwant Controls Sneek
Sappé Joure
Jan Stuve, oprichter van Connecting Hands: zorginstelling en opdrachtgever Accent.
Connecting Hands Leeuwarden
Nederlands Openluchtmuseum
Nederlands Openluchtmuseum Arnhem
CIZ Utrecht
Kanker.nl
De Harmonie Leeuwarden
VMI Group Epe
Boomsma Shipping Sneek
Akiet Automatisering Sneek
Accelent Grou
Blom Interieurs Sneek
Total Wall Sneek
Breuker Telemarketing Scharnegoutum
Buro360 Leeuwarden
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn