Total Wall

Sneek

‘Wij geloven dat het herstel van muren en gevels pas goed kan gebeuren wanneer je weet wat de oorzaak is.’ Total Wall uit Sneek is dé specialist van Nederland op het gebied van gevelschade en muurproblemen. Ze hebben meer dan 25 jaar ervaring in advies en uitvoering en streven samen met de door hun opgeleide bedrijven constant naar de beste kwaliteit. En kwaliteit is ook wat ze zoeken bij hun samenwerkingspartners. We spreken met Marten de Jong (eigenaar Total Wall) over de samenwerking met Accent Automatisering.’

Online werken

Sinds vijf jaar werkt Total Wall volledig online. De werkplekken staan nog lokaal, maar de server en alle data staan in de Cloud. Vanwege hun groei wilden ze graag flexibel zijn en geen grote investeringen meer maken in hardware. “Groeien zonder zorgen, dat was ons vraagstuk voor Accent Automatisering. Hoe we flexibel werken met verschillende pakketten. Dat resulteerde algauw in een migratie naar de Cloud,” vertelt Marten de Jong.

Online telefonie

Total Wall vindt prijs-kwaliteitverhouding belangrijk, maar ook hun eigen beschikbaarheid. “Daarom hebben we VoIP telefonie geadviseerd. Naarmate het bedrijf veranderde, bleek dat een andere VoIP dienstverlener uit ons portfolio beter aansloot bij de wensen van Total Wall en hebben we de migratie voor hen verzorgd. Op deze manier garanderen we te allen tijde hun bereikbaarheid, passende bij hun bedrijfsvoering. Het systeem is eenvoudig in gebruik, werkt vanuit de Cloud én het zorgt voor enorme kostenbesparingen op het gebied van telefonie,” legt Wim Behage uit.

Flexibele schil

“Accent Automatisering is flexibel en daarom zitten we niet vast aan één platform. We werken al jaren samen. Het fijne is dat ze met ons meegroeien, met alle bedrijfs- én IT-processen. Nu zijn we bijvoorbeeld bezig met een nieuw digitaal pakket, daar gaan we al onze systemen op aanpassen. En op- en afschalen is altijd mogelijk. Met Total Wall werken we samen met verschillende bedrijven, die weer allemaal hun eigen rechten en structuren hebben. Dat past Accent Automatisering allemaal moeiteloos in,” besluit Marten de Jong.

Ben je benieuwd hoe we een flexibele schil over jouw onderneming leggen? Stel dan hier je vraag!

Onze opdrachtgevers

CareX Groningen
klantcase yakult
Yakult Almere
Koninklijke Damstra Installatietechniek
Koninklijke Damstra Installatietechniek Driezum
P. de Vries Installatietechnieken Leeuwarden
Klantcase Kwant Controls: ICT door Accent.
Kwant Controls Sneek
Sappé Joure
Jan Stuve, oprichter van Connecting Hands: zorginstelling en opdrachtgever Accent.
Connecting Hands Leeuwarden
Nederlands Openluchtmuseum
Nederlands Openluchtmuseum Arnhem
CIZ Utrecht
Kanker.nl
De Harmonie Leeuwarden
VMI Group Epe
Boomsma Shipping Sneek
Akiet Automatisering Sneek
Accelent Grou
Blom Interieurs Sneek
Breuker Telemarketing Scharnegoutum
Buro360 Leeuwarden
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn