Een optimale gedeelde ICT omgeving bij Rengerslaan

15-09-2016

Aan de Rengerslaan in Leeuwarden is een verzamelpand voor zorggerelateerde instellingen gevestigd. Het pand huisvest momenteel een huisarts, fysiotherapeut en een logopedist.

Jaap Bakker, Rengerslaan: “We wilden onze telefonie omgeving optimaliseren. Als huisarts is het belangrijk dat we altijd bereikbaar zijn en dat we spoedmeldingen snel kunnen verwerken. Ook is een goed back-up systeem onmisbaar. Tegelijkertijd speelde ook het kostenaspect een grote rol. We waren niet op zoek naar een oplossing waarvoor we eenmalig een grote investering moesten doen. We zijn hiervoor terecht gekomen bij Accent.”

Een gedeelde ICT omgeving
Wim Behage, Accent: “We hebben in het gebouw een hosted telefonie omgeving geïnstalleerd, om aan de wensen omtrent telefonie te voldoen. Hierin hebben ook de logopedist en fysiotherapeut een eigen optimale inrichting. Zo kunnen de bedrijven besparen op kosten door gebruik te maken van één centraal punt, maar kunnen ze wel hun eigen identiteit naar buiten brengen. Ook maken ze allen gebruik van een gezamenlijke internetverbinding. Door deze te delen besparen de bedrijven veel geld. Daarnaast verzorgen wij het systeembeheer, waarbij we uiteraard rekening houden met de juiste beveiliging en koppelingen met belangrijke applicaties, zoals E-zorg.”

Kostenbesparing en een omgeving op maat
Jaap Bakker: “De samenwerking met Accent bevalt goed. Door de diensten te delen realiseren we een kostenbesparing, terwijl we tegelijkertijd allemaal een ICT omgeving op maat hebben. Ook betekent het dat we in de toekomst gebruik zouden kunnen maken van elkaars diensten, met bijvoorbeeld een gedeelde receptie. Accent heeft echt meegedacht over de beste oplossingen voor onze situatie, zodat we altijd beschikken over een optimale ICT omgeving.”

Heeft u ook te maken met ICT uitdagingen in een gedeeld gebouw? Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek!

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn