ISO 9001

Dit certificaat is dé wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Bijkomend voordeel is dat wij je hiermee garanderen dat we aan de juiste wet- en regelgeving voldoen.

ISO 27001

ISO 27001 is de ISO standaard voor informatiebeveiliging. Deze norm stelt een groot aantal eisen aan organisaties op het gebied van algemene bedrijfsrisico’s en de implementatie van beveiligingsmaatregelingen. Jouw waardevolle informatie is daarom bij ons in goede handen.

NEN7510

NEN7510 is een Nederlandse norm die maatregelen beschrijft die zorginstellingen moeten nemen om op adequate wijze met patiëntgegevens om te gaan. De NEN7510 dekt het hele gebied van informatiebeveiliging: van techniek tot organisatie en menselijk handelen. Zo tonen we aan dat de gegevens van patiënten altijd in goede handen zijn.

ISAE 3402 Type II

Met de ISAE 3402 Type II verklaring tonen we aan dat de kwaliteit van onze dienstverlening altijd gewaarborgd is, dat we onze processen beheersen én laten we zien hoe we omgaan met risicomanagement en informatiebeveiliging. Extra voordeel: deze verklaring leidt tot een vermindering van accountancy audits bij onze klanten!

Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn