Sponsoring en MVO

Als rasecht Fries bedrijf voelen we ons verantwoordelijk voor onze omgeving. Daarom zijn we nauw betrokken bij lokale initiatieven en steunen we deze waar mogelijk. Concrete voorbeelden? Die zijn er genoeg.

Sport, cultuur en kunst

Mooie voorbeelden van lokale organisaties en initiatieven die we steunen zijn onder meer het Nederlands Openluchtmuseum dat al meer dan honderd jaar bezoekers meeneemt op reis door de tijd en Stadsschouwburg De Harmonie: dé stadsschouwburg en concertzaal van Leeuwarden.

Daarnaast helpen we waar mogelijk het Cultuur Kwartier Sneek: het culturele hart van Súdwest-Fryslân en haar musicalopleiding MUZT. En zijn we trotse hoofdsponsor van het Hi-Horizon Racing Team dat bestaat uit tien middelbare scholieren en studenten die mee willen varen met de Solar Sport One.

Ook zijn we nauw betrokken bij de sportverenigingen waar de kinderen van onze medewerkers actief zijn. De jeugd is tenslotte de toekomst!

Internationaal

Niet alleen nationaal steunen we anderen. Zo geven we microkredieten aan kleine organisaties in ontwikkelingslanden. Hiermee willen we hen stimuleren om zichzelf te ontwikkelen en daarmee hun toekomst te verbeteren. Sinds 2008 verstrekten we al meer dan 1000 leningen om andere ondernemers op weg te helpen.

Sponsorovereenkomst

Heb jij een bijzonder initiatief opgericht en denk je dat onze ICT-organisatie hier iets in kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek.

Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn