Een schaalbare omgeving met hoge performance voor Akiet Automatisering

26-09-2016

Akiet Automatisering ontwerpt en ontwikkelt sinds 1999 software.

Stabiel en schaalbaar ontwikkelplatform
Johan Kaptein, Akiet Automatisering: “Als softwareontwikkelaar is het belangrijk dat we over een stabiel en schaalbaar platform beschikken waarmee we kunnen testen en vervolgens onze diensten kunnen uitspreiden naar klanten. We willen ons niet bezig houden met het beheer van het platform, maar erop kunnen vertrouwen dat dit altijd naar behoren functioneert. Ook waren we op zoek naar flexibele en robuuste hosting voor onze softwarepakketten. We zijn hiervoor terecht gekomen bij Accent, vanwege de flexibele instelling.”

Wim Behage, Accent: “We beheren in samenwerking met Akiet de volledige ontwikkel- en kantooromgeving. Het is voor hen enerzijds belangrijk dat er een hoge performance is. De systemen moeten altijd werken. Daarnaast is het ook belangrijk dat de ontwikkel- en applicatieomgeving schaalbaar is. Dit hebben we samen gerealiseerd.”

Minder downtime en minder kosten
Johan Kaptein: “De samenwerking met Accent bevalt goed. We onderhouden prettige en toegankelijke communicatie, waarbij altijd rekening wordt gehouden met onze behoeftes. Het is zo mooi dat wij, als techneuten, zelf onze omgeving kunnen beheren en wanneer het misgaat, of niet lukt, we snel kunnen schakelen met Accent voor ondersteuning. En wanneer er iets is, begrijpen ze de urgentie en komen ze zo snel mogelijk met een oplossing. We hebben te maken met minder downtime én minder kosten voor ons beheer.”

Bent u ook op zoek naar een schaalbare ICT omgeving met een hoge performance? Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek!

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn