<em>Security</em>

Security

Of het nu gaat om MKB, zorg of overheid: we zijn allemaal een geliefd doelwit van cybercriminelen. Op talloze manieren proberen ze systemen binnen te dringen om de controle over te nemen en jouw organisatie plat te leggen. Reden voor paniek? Nee, maar wel tijd om je goed voor te bereiden. Gewoon met betaalbare, slimme beveiligingsoplossingen.

Maak de kans zo klein mogelijk

100% zekerheid dat je geen slachtoffer wordt van een cyberaanval, kun je bijna niet creëren. Wat je wél kunt doen, is de kans zo klein mogelijk maken en eventuele grote gevolgen voorkomen. Hier helpen we je graag bij met een aantal slimme oplossingen.

Monitoring

Onze systemen houden constant in de gaten wat er in jouw ICT-omgeving gebeurt. Is er sprake van ongebruikelijke activiteit? Dan trekken we direct aan de bel, zodat we tijdig kunnen ingrijpen.

Back-up

Stel dat er iets gebeurt, dan wil je zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen. Door op een externe locatie regelmatig een kopie van alle data op te slaan, zorgen we ervoor dat er niets zomaar verloren gaat.

Bewustwording en training

Medewerkers zijn vaak de achilleshiel in de beveiliging van een organisatie. Zij zijn degenen die op verkeerde linkjes klikken, onbekende bestanden downloaden en op onveilige wijze bestanden openen en delen met anderen. De oplossing? Collega’s bewust maken van de gevaren van cybercrime en ze trainen in een veilige werkwijze.

Toegang

Niet elke collega heeft toegang nodig tot álle bestanden. Door de toegang in de organisatie te beperken, voorkom je dat hackers direct overal bij kunnen als ze een account hebben overgenomen. Ook zorgen we er met multifactor authenticatie voor dat iemand zijn identiteit dubbel moet bevestigen voordat hij toegang krijgt tot het account. Dit doen we met behulp van een code via sms of e-mail of met behulp van een software token.

Herkenbaar?

Ik wil mijn organisatie wapenen tegen cybercrime
Ik wil voldoen aan wet- en regelgeving
Ik wil een reservekopie opslaan van data
Ik wil medewerkers bewustmaken van de risico’s
Ik wil de toegang tot bestanden beheren

Security oplossingen

Security is in al onze producten en diensten volledig geïntegreerd. Daarnaast maken we gebruik van enkele oplossingen om de algehele beveiliging van de ICT-omgeving verder aan te scherpen.
Cisco Umbrella
TrendMicro
Commvault
Virusscanner voor devices
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn

ICT op maat