Stadsschouwburg De Harmonie herbeleven!

06-07-2021

In maart toonden we je de getransformeerde zalen van Stadsschouwburg De Harmonie al. De foto’s waren prachtig, maar die unieke beleving moeten we als trotse sponsor en cultuurliefhebber natuurlijk ook zelf ervaren. Daarom ging onze collega Sandra Korb gezellig bij hen langs!

Door de duinen, in de lucht én aan de kust

Sandra: “Tijdens mijn bezoek nam HR-adviseur Johanna Andringa mij mee naar de drie, compleet getransformeerde, ‘belevingszalen’. Het was prachtig om te zien hoe de lastige coronaperiode Stadsschouwburg De Harmonie juist op fantastische ideeën heeft gebracht. Eigenlijk viel ik van de ene verwondering in de andere.

In elke zaal beleefde ik een ander natuurthema: de kust, de lucht óf de duinen. In de Rabobankzaal waande ik mij aan de kust en de luxe loungeruimte met comfortabele loveseats gaf mij een warm gevoel. Heel sfeervol! Mijn favoriet was toch wel de Accentzaal, waar ontspanning en het thema ‘lucht’ centraal staan. Zo kleurrijk en fris met een prachtig spel van licht en donker. De vele zitjes gaven een knus gevoel en ik had het idee alsof ik op een zomers dakterras zat. De combinatie met een metalen frame, het podium en daarachter een waanzinnig stadsuitzicht is goed doordacht. Johanna vertelde dat dit een prachtig gezicht geeft wanneer de zon ondergaat: de zaal heeft dan een compleet andere uitstraling.

Tot slot bezochten we de grote Aegonzaal, die met een enorme houtconstructie óver de bestaande stoelen is omgetoverd tot de duinen. De zaal wordt gebruikt voor een ultieme 360-graden beleving. Even wennen voor artiesten, maar een waar genot voor bezoekers. Dankzij de verschillende lichtkleuren voelde het als een strand tijdens zonsondergang: warm en vrolijk, alleen geen zand tussen je tenen.”

Bezoek het theater van de toekomst

“Het was heel bijzonder om te zien hoe De Harmonie het concept van deze zalen zo gigantisch heeft veranderd. Daarnaast hebben zij in de coronatijd een online serie ’12 sessies vanuit De Harmonie’ in het leven geroepen. Hierbij werden verschillende artiesten gevraagd om een unieke clip op te nemen in de verbouwde zalen. Onder andere OG3NE, de 3JS en Douwe Bob hebben zo het publiek een hart onder de riem gestoken, toen het theater nog dicht was.

Gelukkig is De Harmonie nu gewoon weer open! Dus wil je de sfeer van de nieuwe belevingszalen zelf ervaren? Houd de agenda van Stadsschouwburg De Harmonie dan goed in de gaten en bemachtig op tijd jouw ticket!”

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn