Stichting Cultuur Kwartier Sneek kan altijd en overal werken

02-04-2019

Cultuur Kwartier Sneek (CKS) wil graag iedereen in Súdwest-Fryslân (SWF) laten kennismaken met kunst en cultuur. Naast het programmeren van professionele podiumkunsten, verzorgen ze ook lessen, cursussen en activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Ze organiseren én produceren culturele activiteiten, exposities, voorstellingen, festivals en concerten. CKS is daarmee dé organisatie die zich inzet voor kunst en cultuur in de gemeente Súdwest-Fryslân.

24/7 goedwerkende automatisering

CKS streeft ernaar een bijdrage te leveren aan het culturele leven en daarmee het onderhouden en versterken van de culturele infrastructuur. Hierbij staan twee doelen voorop: de instandhouding van de kwaliteit van het kunstklimaat én de bevordering van de deelname aan kunst en cultuur in SWF. Om deze doelen te behalen is het belangrijk dat zij altijd kunnen vertrouwen op de ICT. Oók in het weekend!

Online werkplekken op maat

Wim Behage: “Wij verzorgen al jaren de automatisering voor Cultuur Kwartier Sneek. Ze waren zelfs één van de eersten die overstapten naar de Cloud en kozen voor online werkplekken.” Cultuur Kwartier Sneek kent verschillende vestigingen en deze moeten allemaal met elkaar kunnen communiceren. “De online werkplekken zijn daar een mooi voorbeeld van. Zo kan iedereen altijd en overal (samen)werken, vanaf ieder device. Iedere medewerker heeft één centraal overzicht van alle bedrijfsapplicaties. Dat maakt het werken een stuk flexibeler.” Lieuwe Toren, directeur-bestuurder CKS vult aan: “Voor ons is het belangrijk dat wij altijd bij onze gegevens kunnen, dat maakt automatisering een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Accent heeft voor ons alle technologie aan elkaar gekoppeld. Niet alleen de online werkplekken, maar bijvoorbeeld ook onze telefonie. Zo werken wij met zijn allen efficiënt samen.”

Alle processen sluiten op elkaar aan

Voordat Accent ICT-oplossingen uitrolt, kijken ze eerst altijd naar de bedrijfssituatie. Wim: “Bij CKS is sprake van verschillende facetten: de technologie ín de verschillende locaties, maar ook alle technologie op de achtergrond, zoals het kassa- en programmeringssysteem. We hebben voor hen de optimale werkplek gecreëerd die rekening houdt met alle processen, applicaties én medewerkers. Want zij zijn immers de eindgebruikers.” Lieuwe beaamt: “We kunnen er al jaren op vertrouwen dat onze ICT gewoon werkt. En deze zekerheid is wel zo fijn, want ook in het weekend – juist dan – moeten de systemen en kassa’s naar behoren draaien! Accent denkt altijd met ons mee en stemt oplossingen af op ónze wensen.”

Heeft u ook te maken met uitdagingen op het gebied van continuïteit van ICT-systemen? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek!

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn