Team Accent wandelt verkleed als kerstman voor het goede doel: Rotary Santa Run

12-12-2017

Ieder jaar keert dit gezellige evenement weer terug en ook wij doen enthousiast mee. Zaterdag 23 december is alweer de 5e editie van de Santa Run in Leeuwarden. Dit is een loop van 2,5km door de hele binnenstad van Leeuwarden heen. En dat doen wij niet in onze hardloopkleding, maar in een compleet kerstmanpak!

Rennen voor het goede doel

Accent is één van de hoofsponsors. En naast het vele plezier, is dit evenement ook voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengt naar de Leeuwarder Stichting Spelend Sporten voor mensen met een verstandelijke beperking.

Santa run voor jong & oud

Enthousiast geworden en wilt u ook mee rennen? Dat kan! Het evenement is voor iedereen. Rennen mag, maar wandelen kan ook. Zo kan het hele gezin meedoen. Om 13.30 is de warming-up en om 14.00 starten we op het Wilhelminaplein. Aansluitend is er ook nog een feestje! Aan iedereen is gedacht, van DJ tot aan gezellige kinderactiviteiten.

Aanmelden of aanmoedigen?

Meer weten over dit leuke evenement of direct aanmelden? Klik dan hier. Voor kinderen kost het inschrijven € 8,50 en voor volwassenen is het € 12,50 per persoon. Voor dat geld krijgt u niet alleen een startnummer, maar ook uw eigen Santa pak. Natuurlijk mét baard!

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn