<em>Telefonie</em>

Telefonie

Communicatie is allang niet meer beperkt tot traditionele telefonie: een vaste telefoon op je bureau en een smartphone voor onderweg. Er zijn veel slimme oplossingen die de bereikbaarheid van jouw totale organisatie van A tot Z kunnen ondersteunen. Precies zoals je wil. Klinkt complex? Nee hoor, we helpen je er graag bij.

Gewoon slim communiceren

Hoe wil je communiceren?

Als je de bereikbaarheid van je organisatie naar het volgende niveau wil brengen, dan moet je jezelf een paar vragen stellen. Welke gebruikers zijn er in je organisatie? Hoe werken zij en hoe wíl je dat ze gaan werken? Hoe ziet de structuur van je bedrijf eruit en wat verwachten klanten van je?

Welke oplossingen zijn er nodig?

Vervolgens kijken we welke oplossingen daarbij passen. Werk je in een internationaal bedrijf? Dan moeten we ervoor zorgen dat ergens ter wereld de telefoon wordt opgenomen. Werkt jouw salesteam vanuit huis? Dan moeten zij wel allemaal in de gelegenheid zijn om de directe lijn op te nemen.

Wat gaan we daadwerkelijk inrichten?

Misschien is het wel handig dat collega’s ook met hun laptop de telefoon kunnen beantwoorden of dat alles geïntegreerd wordt in Microsoft Teams. Hoe dan ook: wij zorgen ervoor dat jij en je collega’s precies kunnen communiceren zoals jullie graag willen. Handig toch?

Welke devices gaan we gebruiken?

Of het nu gaat om iPhone, Samsung, Nokia, OnePlus, CAT, Huawei of Xiaomi: we hebben een compleet assortiment met gewoon goede apparaten voor een eerlijke prijs. En wil je liever leasen? Geen probleem, dat doen we ook.

Direct naar onze shop? Klik hier!

Herkenbaar?

Ik wil onze bereikbaarheid slimmer inrichten
Ik word gek van alle verschillende communicatiekanalen
Ik wil bellen met Teams
Ik wil mobiele en vaste telefonie integreren
Ik wil professionaliseren

Telefonie oplossingen

Bereikbaarheid is een belangrijke pijler in veel organisaties. Maar hoe richt je dit nu slim in? Wij denken graag met je mee over de beste keuze en beschikken over een portfolio van de beste oplossingen in de markt.
3CX
Teams
Xelion
KPN EEN
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn

ICT op maat