• Accent Automatisering Cloud

Unified Communications

Wij leveren meer dan alleen telefonie oplossingen. Unified Communications is een technologie om efficiënt en effectief te communiceren. Deze dienst zorgt voor volledige integratie van functies als fax & voicemail, aanwezigheid, web conferencing en instant messaging. U werkt gemakkelijk flexibel én virtueel samen, communiceert locatie-onafhankelijk en bent klaar voor de toekomst.

Communicatie voor iedereen
Met geïntegreerde softphone en smartphone clients hebben uw gebruikers automatisch toegang tot geavanceerde Unified Communications. Ongeacht of u nu met Apple of Android werkt. Of juist allebei.

Verhoog de productiviteit
Met Unified Communications heeft u de mogelijkheid om de status van collega’s of andere gebruikers te bekijken. Deze functie verhoogt de productiviteit en geeft u tijdwinst; onnodig doorverbinden of een voicemail inspreken is verleden tijd. Het maakt daarbij werken met flexwerkers een stuk eenvoudiger. Heeft de gebruiker behoefte aan stilte of rust omdat hij een project moet afmaken, dan bestaat de mogelijkheid de status aan te passen en werk onderbrekingen te voorkomen.

Stuur fax en voicemail direct door naar uw mailbox
Hiermee worden inkomende faxen geconverteerd naar een PDF-bestand en via e-mail doorgestuurd naar gebruikers. Ook voicemailberichten worden omgezet naar geluidsbestanden en doorgestuurd via e-mail.

Gemakkelijk communiceren via instant messaging (IM)
Laat uw medewerkers onderling communiceren via IM of tekst chat, zonder de online (vaak slecht beveiligde) berichtsystemen van derden te gebruiken. Gebruikers kunnen overal tekstberichten verzenden én ontvangen via de mobiele clients voor Windows, Mac, iOS en Android.

Wilt u meer weten over Unified Communications?

Bekijk onze andere telefonie oplossingen

VOIP TELEFONIE

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

VAST MOBIEL INTEGRATIE

Natuurlijk is het mogelijk om uw vaste toestel-/bedrijfsnummer door te schakelen naar uw mobiele telefoon. Met VaMo belt u terug via uw mobiele toestel, u belt dan via uw 06-nummer.

MOBIELE TELEFONIE

U heeft bij ons volledige keuzevrijheid en bent niet gebonden aan de provider van uw vaste telefonie. Door middel van ons Mobile Device Management zijn we in staat om de veiligheid te monitoren en beheren.

Accent altijd om je heen

0104-Wim

Hoe zag het jaar 2020 eruit voor Accent? Wat waren hoogtepunten en waar liggen uitdagingen voor het nieuwe jaar? We stelden onze vragen aan directeur Wim Behage!

1207-overheid

Cybercriminaliteit bestrijd je samen. In dit artikel vertellen we je wat de Nederlandse overheid allemaal doet om jouw digitale veiligheid te verhogen.

1911 - cybberspecialist Remand

We gingen in gesprek met IT- en cyberspecialist Remand Knol en vroegen naar zijn kijk op de wereld van cybersecurity.