• Accent Automatisering Cloud

Unified Communications

Wij leveren meer dan alleen telefonie oplossingen. Unified Communications is een technologie om efficiënt en effectief te communiceren. Deze dienst zorgt voor volledige integratie van functies als fax & voicemail, aanwezigheid, web conferencing en instant messaging. U werkt gemakkelijk flexibel én virtueel samen, communiceert locatie-onafhankelijk en bent klaar voor de toekomst.

Communicatie voor iedereen
Met geïntegreerde softphone en smartphone clients hebben uw gebruikers automatisch toegang tot geavanceerde Unified Communications. Ongeacht of u nu met Apple of Android werkt. Of juist allebei.

Verhoog de productiviteit
Met Unified Communications heeft u de mogelijkheid om de status van collega’s of andere gebruikers te bekijken. Deze functie verhoogt de productiviteit en geeft u tijdwinst; onnodig doorverbinden of een voicemail inspreken is verleden tijd. Het maakt daarbij werken met flexwerkers een stuk eenvoudiger. Heeft de gebruiker behoefte aan stilte of rust omdat hij een project moet afmaken, dan bestaat de mogelijkheid de status aan te passen en werk onderbrekingen te voorkomen.

Stuur fax en voicemail direct door naar uw mailbox
Hiermee worden inkomende faxen geconverteerd naar een PDF-bestand en via e-mail doorgestuurd naar gebruikers. Ook voicemailberichten worden omgezet naar geluidsbestanden en doorgestuurd via e-mail.

Gemakkelijk communiceren via instant messaging (IM)
Laat uw medewerkers onderling communiceren via IM of tekst chat, zonder de online (vaak slecht beveiligde) berichtsystemen van derden te gebruiken. Gebruikers kunnen overal tekstberichten verzenden én ontvangen via de mobiele clients voor Windows, Mac, iOS en Android.

Wilt u meer weten over Unified Communications?

Bekijk onze andere telefonie oplossingen

VOIP TELEFONIE

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

VAST MOBIEL INTEGRATIE

Natuurlijk is het mogelijk om uw vaste toestel-/bedrijfsnummer door te schakelen naar uw mobiele telefoon. Met VaMo belt u terug via uw mobiele toestel, u belt dan via uw 06-nummer.

MOBIELE TELEFONIE

U heeft bij ons volledige keuzevrijheid en bent niet gebonden aan de provider van uw vaste telefonie. Door middel van ons Mobile Device Management zijn we in staat om de veiligheid te monitoren en beheren.

Accent altijd om je heen

0414-veiligthuiswerken

Vorig jaar moesten we massaal vanuit huis moesten. Werkgevers en werknemers waren hier niet altijd even blij mee waren, maar cybercriminelen wel. De ene na de andere aanval werd gepleegd. Tips hoe je je thuiswerkplek efficiënt én veilig inricht!

Ontwerp zonder titel (43)

Het aanbod van Microsoft is ruim en de naamswijzigingen in 2020 maken het je niet gemakkelijker. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze.

0323-vmware-vacature

Ken jij VMWare door en door en weet je precies hoe je richting geeft aan een VMWare-omgeving? Werk je graag bij een trots, snelgroeiend en innovatief bedrijf dat hart heeft voor de maatschappij en haar collega’s? Dan is dit jouw baan!