Veilig terug naar kantoor met Meetio

24-06-2021

Hoe ga jij om met het verdwijnen van de vaste werkplek? Het maandenlang thuiswerken heeft ons kantoorleven blijvend veranderd. De voordelen van op afstand werken zijn duidelijker dan ooit en veel werknemers willen enkele dagen remote blijven werken. Dus zelfs nu zij langzaam weer naar kantoor mogen, doen ze dit niet allemaal tegelijk. Dat vraagt om een nieuwe kantoorsituatie, waar we je graag bij helpen!

Digitale plattegrond kantoor
Allereerst is het goed om opnieuw te kijken naar je kantoorcapaciteit. Want hoeveel medewerkers kunnen er nu eigenlijk naar kantoor komen, rekening houdend met een veilige sociale afstand? We brengen je kantoorsituatie graag in kaart door een digitale plattegrond te maken met de software van Meetio. Op basis hiervan kun jij vervolgens gemakkelijk bepalen welke werkplekken en vergaderruimtes wel of niet beschikbaar moeten zijn voor je medewerkers.

Werkplek online reserveren
Op de digitale plattegrond met beschikbare werkplekken en vergaderruimtes is ook de status zichtbaar. Je medewerkers kunnen deze zien via een app en plaatsen eenvoudig een boeking. Een mooi bijkomend voordeel is dat je na een tijdje ook gemakkelijk in kaart brengt hoeveel werkplekken er daadwerkelijk nodig zijn. Zijn sommige bureaus vrijwel altijd leeg? Dan kan het verstandig zijn om deze te verwijderen. Een werkplek die niet gebruikt wordt, is tenslotte een onnodige kostenpost.

Meetio uitproberen?
Wil je zeker weten dat je medewerkers op een veilige manier terug naar kantoor kunnen? En wil je volledig ingericht zijn op het nieuwe, blijvende kantoorleven? Neem dan gerust contact met ons op. We implementeren de voordelen van Meetio graag bij je!

Meer nieuws

Gewoon Josef
Musical The Wiz
Musical The Wiz
Accent collega en Service Manager Enne Buikema.
Gewoon Enne
Michelle Wong: onze collega én Microsoft Most Valuable Professional.
Gewoon Michelle
Jan Stuve, oprichter van Connecting Hands: zorginstelling en opdrachtgever Accent.
Connecting Hands
Advies gesprek?

Advies gesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn