• Accent Automatisering Cloud

VoIP Telefonie

VoIP is dé telecomtechniek van nu. Is uw telecomapparatuur aan vervanging toe, gaat uw bedrijf verhuizen of zoekt u een nieuwe telecomoplossing? Dan is Accent VoIP Telefonie een logische stap.

VoIP staat voor Voice-over-Internet-Protocol, oftewel het bellen middels een internetverbinding. Hiervoor is het gebruik van een analoge of digitale telefoonlijn dus niet langer nodig. Op deze manier is het in veel gevallen mogelijk om hier kosten op te besparen.

Accent VoIP Telefonie kan zowel als Hosted VoIP of zogenaamd Hosted VoIP On-Premise (lokaal) worden aangeboden, het is maar net wat uw voorkeur heeft.

Daarnaast leent Accent VoIP Telefonie zich uitstekend voor Unified Communications waarmee allerlei vormen van communicatie, zoals spraak, fax, voicemail, e-mail en videoconferencing, gebundeld kunnen worden. Dit maakt Accent VoIP Telefonie een betrouwbaar en kwalitatief goede telefonie oplossing voor nu maar vooral ook voor in de toekomst.

Kenmerken:

  • Volledig schaalbare en flexibele oplossing
  • Besparing op uw telefoniekosten
  • Uitermate geschikt voor Unified Communications
  • Niet locatie gebonden

Bekijk onze andere telefonie oplossingen

VAST MOBIEL INTEGRATIE

Natuurlijk is het mogelijk om uw vaste toestel-/bedrijfsnummer door te schakelen naar uw mobiele telefoon. Belt u terug via uw mobiele toestel dan belt u via uw 06-nummer.

MOBIELE TELEFONIE

U heeft bij ons volledige keuzevrijheid en bent niet gebonden aan de provider van uw vaste telefonie. Door middel van ons Mobile Device Management zijn we in staat om de veiligheid te monitoren en beheren.

UNIFIED COMMUNICATIONS

Unified Communications zorgt voor volledige integratie van functies als fax & voicemail, aanwezigheid, web conferencing en instant messaging. U werkt gemakkelijk flexibel én virtueel samen.

Accent altijd om je heen

accent-sponsort-hi-horizon-racing

Accent Automatisering is de komende drie jaar hoofdsponsor van het Hi-Horizon Racing Team. Met hun solarboot doet het team dit jaar mee aan de Solar Sport One competitie.

accent-kpn-een-business-partner

Wij kunnen met trots zeggen dat Accent KPN ÉÉN Excellence Business Partner is! Over wat dat precies betekent vertelt Willem Visscher in dit artikel meer.

business-continuiteit-accent-coronavirus

Hoe zit het met de continuïteit van onze dienstverlening in tijden van onrust omtrent het Coronavirus? Graag informeren we u over de stappen welke binnen Accent worden genomen.