• Accent Automatisering Cloud

VoIP Telefonie

VoIP is dé telecomtechniek van nu. Is uw telecomapparatuur aan vervanging toe, gaat uw bedrijf verhuizen of zoekt u een nieuwe telecomoplossing? Dan is Accent VoIP Telefonie een logische stap.

VoIP staat voor Voice-over-Internet-Protocol, oftewel het bellen middels een internetverbinding. Hiervoor is het gebruik van een analoge of digitale telefoonlijn dus niet langer nodig. Op deze manier is het in veel gevallen mogelijk om hier kosten op te besparen.

Accent VoIP Telefonie kan zowel als Hosted VoIP of zogenaamd Hosted VoIP On-Premise (lokaal) worden aangeboden, het is maar net wat uw voorkeur heeft.

Daarnaast leent Accent VoIP Telefonie zich uitstekend voor Unified Communications waarmee allerlei vormen van communicatie, zoals spraak, fax, voicemail, e-mail en videoconferencing, gebundeld kunnen worden. Dit maakt Accent VoIP Telefonie een betrouwbaar en kwalitatief goede telefonie oplossing voor nu maar vooral ook voor in de toekomst.

Kenmerken:

  • Volledig schaalbare en flexibele oplossing
  • Besparing op uw telefoniekosten
  • Uitermate geschikt voor Unified Communications
  • Niet locatie gebonden

Bekijk onze andere telefonie oplossingen

VAST MOBIEL INTEGRATIE

Natuurlijk is het mogelijk om uw vaste toestel-/bedrijfsnummer door te schakelen naar uw mobiele telefoon. Belt u terug via uw mobiele toestel dan belt u via uw 06-nummer.

MOBIELE TELEFONIE

U heeft bij ons volledige keuzevrijheid en bent niet gebonden aan de provider van uw vaste telefonie. Door middel van ons Mobile Device Management zijn we in staat om de veiligheid te monitoren en beheren.

UNIFIED COMMUNICATIONS

Unified Communications zorgt voor volledige integratie van functies als fax & voicemail, aanwezigheid, web conferencing en instant messaging. U werkt gemakkelijk flexibel én virtueel samen.

Accent altijd om je heen

0414-veiligthuiswerken

Vorig jaar moesten we massaal vanuit huis moesten. Werkgevers en werknemers waren hier niet altijd even blij mee waren, maar cybercriminelen wel. De ene na de andere aanval werd gepleegd. Tips hoe je je thuiswerkplek efficiënt én veilig inricht!

Ontwerp zonder titel (43)

Het aanbod van Microsoft is ruim en de naamswijzigingen in 2020 maken het je niet gemakkelijker. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze.

0323-vmware-vacature

Ken jij VMWare door en door en weet je precies hoe je richting geeft aan een VMWare-omgeving? Werk je graag bij een trots, snelgroeiend en innovatief bedrijf dat hart heeft voor de maatschappij en haar collega’s? Dan is dit jouw baan!