Werkplek

Een Werkplek voor elke omgeving

Werkend Nederland verdwaalt steeds meer in een wirwar van applicaties. En dat is zonde: IT moet er juist voor zorgen dat medewerkers beter, fijner en slimmer kunnen samenwerken. Het is daarom tijd voor een gewoon goede werkplek. Afhankelijk van jouw applicatielandschap werk je met Accent Workspace 365, Werkplek Online óf een combinatie hiervan. Wat de beste keuze ook is, de werkplek is altijd veilig, gebruiksvriendelijk en tijdbesparend.

Jouw online desktop

Accent Workspace365

Geen gedoe meer met losse applicaties en verschillende inloggegevens. In jouw persoonlijke werkplek komen e-mail, agenda, documenten en applicaties samen in één overzichtelijk dashboard. Medewerkers loggen eenmalig in en hebben direct toegang tot alle benodigde applicaties. Natuurlijk helemaal veilig en gewoon goed geregeld. Scheelt een hoop tijd én frustratie.

Alles op één plek

Accent Workspace 365 vormt een schil over al je applicaties: e-mail, je Office-pakketten, overige Microsoft-programma’s, online applicaties én enkele applicaties waarvoor nog een server nodig is. Log je in op deze bubbel? Dan heb je dus direct toegang tot alles wat je nodig hebt. Lekker overzichtelijk én je hoeft niet talloze wachtwoorden te onthouden. Elke medewerker stelt hierin eenvoudig zijn of haar eigen werkplek samen.

Werkplek online

Werk jij nog voornamelijk met lokale applicaties? Dan is onze Werkplek Online een slimme keuze. Hierbij log je in op een extern bureaublad via een veilige verbinding. Ook hier vind je alle applicaties die je nodig hebt en profiteer je van de meest veilige werkplek.

Gewoon een eerlijk verhaal

De wereld om ons heen duizelt van digitalisering, constante bereikbaarheid en torenhoge verwachtingen. Partijen vallen over elkaar heen om organisaties te overtuigen van grote investeringen en complexe oplossingen.

In deze wereld van snel, sneller, snelst zijn we vooral op zoek naar één ding: de rust van een eerlijk verhaal. Simpel, rechtdoorzee en altijd van waarde. Dat verhaal, dat delen we graag met je. Geen gedoe, gewoon goed geregeld.

Herkenbaar?

Ik wil overal toegang tot bestanden, e-mail en apps
Ik wil eenvoudig samenwerken met collega’s en klanten
Ik word gek van het zoeken naar gebruikersnamen en wachtwoorden
Ik wil meer grip op de toegang van collega’s tot de werkplek
Ik wil snel toegang tot alle applicaties

Werkplek oplossingen

Aan de voorkant werkt elke gebruiker in een complete Accent-werkplek. Om dat voor elkaar te krijgen, combineren we aan de achterkant diverse technieken en oplossingen met elkaar. We vertellen je graag meer over onze gereedschapskist hiervoor!
Microsoft
Exclaimer
Anyconnect Cisco
Multifactor-authenticatie
Beheerportaal
Back-up
Datakluis
Bitwarden
Virusscanner voor devices
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn

ICT op maat