Wist u dat wij ook hardware leveren aan onze klanten?

11-11-2019

Bij uitrol van nieuwe projecten leveren wij (indien nodig) alle hardware zelf. Het grote voordeel daarvan is dat de hardware altijd past bij de ICT-diensten, zodat we zeker weten dat alle processen effectief en efficiënt (blijven) werken. En wist u dat wanneer u tussentijds een extra laptop, mobiel voor een collega of een uitbreiding van de huidige hardware nodig heeft, wij dat ook faciliteren? Het leveren van hardware is niet onze core business, maar wanneer u op zoek bent naar een nieuwe oplossing, dan regelen wij dat!

Hardware voldoet aan hoge kwaliteitseigen

Rudie Palsma, commercieel medewerker binnendienst Accent, vertelt daar meer over: “Accent is een dienstverlenend bedrijf, maar we leveren ook hardware als de klant daar om vraagt. Van een USB-stick tot aan een high end server. Alles kan, maar de producten moeten wél aan onze kwaliteitseisen voldoen. Daarom werken we bijvoorbeeld veel met HPE, Lenovo en Dell. Op deze manier kunnen we de ideale ICT-omgeving voor onze klanten creëren.”

Continuïteit waarborgen voor klanten

Accent heeft geen onuitputtelijke voorraad, maar wel de basis aan hardware op kantoor. “Belangrijke zaken zoals een terminal, monitor, etc. hebben wij altijd voorradig. Op deze manier zorgen we ervoor dat we de klant snel kunnen helpen bij defecte hardware, zodat bedrijfsprocessen niet stil komen te liggen”, legt Rudie uit.

De ideale ICT omgeving

“We kunnen de hardware – indien nodig – bij ons op kantoor al gebruiksklaar maken, of we doen dat bij de klant zelf. Nog een voordeel is dat we op deze manier precies weten wat er bij een klant staat en daarmee ook kwaliteit en efficiency van alle ICT-diensten kunnen waarborgen.” Rudie gaat verder: “De klant heeft alles onder één dak: ICT-diensten én hardware. En daarmee dus ook één aanspreekpunt. Accent beheert, monitort en draagt de verantwoordelijkheid voor kwaliteit.”

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het bestellen van hardware bij Accent? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn