Zakelijk glasvezelnetwerk voor iedere ondernemer op bedrijventerreinen in Sneek

07-05-2019

Nu steeds meer ondernemers afhankelijk zijn van internet, moet een snelle en betrouwbare internetverbinding voor ieder bedrijf betaalbaar zijn. Daarom hebben Blue Fiber en Accent Automatisering de handen ineengeslagen. Ze voorzien twee industrieterreinen in Sneek van glasvezel: Hemmen en Houkesloot. We spreken met Willem Visscher, accountmanager Accent Automatisering, over dit bijzondere project.

Zakelijk glasvezel internet in Sneek

Jaarlijks neemt het dataverkeer met ruim 40% toe en het grootste gedeelte van deze data wordt overgedragen via het ADSL-netwerk. Lage maximale snelheden en storingsgevoelig internet zijn neveneffecten van het collectief meer dataverbruik. “Het alternatief is glasvezel. Daarmee werken ondernemers ongestoord in de Cloud, maken ze probleemloos gebruik van online software en delen ze moeiteloos grote bestanden”, legt Willem uit. “Bijkomend voordeel van Blue Fiber is dat klanten nooit aansluitkosten hoeven te betalen, wat algauw zo’n €1.250,- scheelt en zakelijk glasvezel internet aantrekkelijk maakt voor een grote groep ondernemers.”

Glasvezel ondersteunt Cloudservices optimaal

Om onbezorgd te ondernemen moet de verbinding met de buitenwereld 100% betrouwbaar zijn. Glasvezel internet is daarvoor uitermate geschikt. Het is het meest betrouwbare medium om over lange afstanden probleemloos te communiceren. Willem vertelt: “Om de omzet te verhogen en de concurrentie voor te blijven, zien we dat ondernemers overstappen van lokale applicaties naar Cloudservices en -toepassingen. Van de werkplek tot aan telefonie, steeds meer diensten gaan over het internet. Hierdoor nemen de productiviteit en flexibiliteit toe en worden flinke kostenbesparingen gerealiseerd. Het MKB is continu in beweging en wij willen ondernemers hierin optimaal ondersteunen. Onze samenwerking met Blue Fiber in Sneek is daar een mooi voorbeeld van.”

Exclusieve leverancier

Voor de twee industrieterreinen in Sneek wordt Accent Automatisering de exclusieve leverancier. “Dit betekent dat wij het aanspreekpunt voor de klant zijn”, licht Willem toe. “Bovendien verzorgen wij de volledige administratieve afhandeling, inclusief de maandelijkse factuur. Zo willen wij onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen.”

Benieuwd of glasvezel internet voor uw organisatie ook mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact op met Willem Visscher via w.visscher@accent.nl of via ons contactformulier.

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn